Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Scw ailesi kahvalti organizasyonu

Absolut

Kayıtlı Üye
Katılım
15 Ara 2010
Mesajlar
6,093
Hemen hemen her ailenin pazar kahvaltısı özeldir pazar günü tüm aile kaldırılır güzel sofralar hazırlanır tüm aile sohbet içinde güzel sofranın ve muhabbetin tadını çıkararak kahvaltısını yapar.
İşte sözüm ona gelmek istediğim yerde tam burası aynı aile sıcaklığının olduğu SCW topluluğu ; :) buna istinayen bir pazar günü kahvaltısına öncülük etmeyi değerli yönetimden aldığım onaylada karar verdim.
Tüm SCW dostlarımı ailelerini bu kahvaltı çatısı altında tanışmaya ve güzel sohbetlerini paylaşmaya davet ediyorum umarım zamanı olan herkes orada olur :eek:key:

Kahvaltı tarihini ve saatini 18.11.2012 pazar saat: 10:00 olarak belirtmek, mekan içinde katılım ve hava şartlarını dikkate alarak siz dostlarımın tüm ihtiyaclarını düşünerek ( özellikle çocuk oyun odası, parkı vs.) belirlemek istediğimden kimsenin şüphesi olmasın.Bu çalışma sonrası mekan ve resimleri tarafımdan paylaşılacaktır.
Not: Umarım yakın illerden Özellikle Ankara ve Bolu dan katılım olur abant ta tanıştık ama doyamadık :hosgeldin:

Arkadaşlar sizden ricam katılım listesini önümüzdeki bir hafta içinde oluşturup gelecek arkadaşların nick gelecek aile bireylerinide + eş ve çocuk olarak belirtmeleridir.

Herkese Şimdiden Teşekürler Hepinizi Bekliyorum :eek::eek:
 
1- Absolut + selda
2- Kaptan + dilek + kızları
biggrin.gif

3- Lejyoner + şengül + fıstık
4- Yekta + dilek + AREL
5- Kfy + filiz + can
6- poro kaan
7- Erkani + ?
8- Mertkan + Barış
9- Aykut+Aysun
10-Cupralı - ?

 
Son iki organizasyonu kaçırmanın verdiği üzüntü ve gazla geleceğim:)
1- Absolut + selda
2- Poro Kaan​
3-Lejyoner+Şengül+fıstık
 
1- Absolut + selda
2- Poro KaaN
3-Lejyoner+Şengül+fıstık​
4-YEKTA+DİLEK_+AREL
 
Geri
Üst Alt