Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Satilik 2013 leon 1.6 tdi dsg + led paket (12.800 km)

nightcrawler

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Ağu 2013
Mesajlar
72
Yaş
46
Merhaba Arkadaşlar,

23 Ağustos 2013 Cuma günü Esenyurt DOD'dan sıfır aldığım Leon 1.6 TDI DSG CR Style 105 HP + Led paketli(Park sensörü+Renkli arka camlar) + Opak Beyaz renkli gözüm gibi baktığım ve aşkla kullandığım arabamı ailemin ihityacı nedeniyle nedeniyle satmak zorundayım. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olmasını dilerim. Sunroof ve geniş jant hariç diğer özellikleri full'dür.

Araç 12:800km'de olup hatasızdır. Sadece kendim kullandım, araçta hiç sigara içilmediği gibi en kaliteli yakıtı kullanmaya özen gösterdim(Opet).

Evimin ve işyerimin kapalı otoparkı var, evimle işim arasında kullandım, iki kez uzun yol yaptım, sürüş keyfi muhteşem.

Park ederken bile dikkatsizler kapıyı açarken çarpmaması için en az iki kere kontrol ediyorum, park ettikten sonra yandaki araçların modelini beğenmediysem en az birer metre mesafe kalacak şekilde tekrar yanaşıyorum.

Beylikdüzü, Bahçeşehir, Ataköy, Bakırköy civarında ciddi olarak ilgilenen arkadaşlar varsa gösterebilirim. Son fiyat 57.500'e bırakacağım. Resim koymuyorum bilen zaten biliyor:
Seat Leon 1.6 TDI test drive da HDmotori.it - YouTube

İlgilenen özelden mesaj yazıp telefon bırakırsa geri ararım.

Saygılar,
Emrah
 
Hayirli satislar

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Hayırlı Satışlar Alanada Satanada Hayırlı Olsun şimdiden.
 
Geri
Üst Alt