Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

satılık

pehliwan

Kayıtlı Üye
Katılım
31 Ocak 2011
Mesajlar
55
Yaş
48
merhaba arkadaşlar.2010 model ibiza reference beyaz renkli aracımı satmayı düşünüyorum.araç 20 binde (çogunu memleket ziyaretlerinde yaptım) araçta kaza ve degişen yoktur. mmt marka lpg sistemi mevcut. günde ortalama 12 km yol yapıyorum satma sebebim memleket zziyaretlerim için yeterli olmamaya başladı, daha büyük hacimli araç almayı düşünmemdir.





yok
 
eyvallah link yok az önce karar verdim fiat bile belirlemdeim henüz
 
eyvallah resim koyamadım ama en kısa zamanda eklemeyi düşünüyorum fakat bu bilgisayar işinden pek anlamıyorum arkadaşlara rica etdicez artık
 
arkadaşlar aracın fiyatı 25 000 tl resim koyamadım bildiginiz ibiza içi temiz dışi temiz kazasız motoru sıkıntısız takas düşünebilirim ilginenenler 0 507 958 48 18 nolu telefondan ulasabilir araç bakırköy adliyesi otoparkında görülebilir.
 
Geri
Üst Alt