Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Satılık veya takaslık 2008 Leon Stylance

LeonGS

Kayıtlı Üye
Katılım
19 Kas 2012
Mesajlar
80
Yaş
40
Arkadaşlar 2008 Haziran 18'inde Doğuş Oto Esenyurt'tan kırmızı bir örtünün altından çıkarttığım nam-ı diğer "Düldül"ümü satma kararı aldım. Malumunuz çalışan ve ev kurma hazırlığında olan birisi olarak gösterişten öte biraz daha ekonomik bir araça ihtiyacım var.! Diesel bir araçla takasa girebilir veya 32000 TL'ye satacağım.

Aniden yola atlayan bir köpeğe çarptığım için sis farı değişmiştir. Harici hiç bir kaza boya değişeni yoktur. 67 binde olan araç 2010 ayarında temizliktedir. Şeker beyazı araçta "0" 4 tane Michelin lastik ve iki adet Pirelli kar lastiğini de vereceğim. 2011 yılına kadar da doktor olan peder beyde durdu ki zaten ondan aldığımda 34 bindeydi :) Ben 2011'de kullanmaya başladım aracı. Tüm bakımları 3 farklı serviste yapılmıştır. Esenyurt Doğuş, Bayrampaşa Avek ve Çorlu. Kayıtları duruyor.

Kısaca niyetlenen arkadaşa sorunsuz bineceği bir araç satıyorum. :drag Şimdiden hayırlı olsun.

leon2.jpg

seat_1.jpg
 

Ekli dosyalar

  • seat_1.jpg
    seat_1.jpg
    93.5 KB · Görüntüleme: 49
  • leon2.jpg
    leon2.jpg
    93.3 KB · Görüntüleme: 59
hayırlı satışlar.. ama fiyat yüksek gibi kardeşim..
 
Geri
Üst Alt