Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Satılık Sony Xperia U Sıfır derecesinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmreKLKSZ

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
24 Ağu 2012
Mesajlar
322
Yaklasık 1 ay önce almış olduğum telefonumu model yükseltecegim için satmak istiyorum. Cihazım beyazdır tek bir cizik buna kılcalda dahil bulabilirseniz ücretsiz verecegim. ( bu derece kefilim telefonuma ) Kutu icerigi aldıgım gun ki gibidir. Ekran jilatini dahi üzerinde durmaktadır. Cihazın icinde gerekli olabilecek her türlü prog ve oyun mevcuttur. Cihaz düzgün kullanılmıstır. Zamanlı sarj olmuştur. FATURASI vardır ve kendi üzerimedir.

İkinci El ve Sıfır Cep Telefonu Modelleri sahibinden.com'da

gerekli fiyat analizi yapmak isteyen arkadaslarım abilerim ve kardeslerim yukarıda ki linkten analizini yapabilir. İstedigim fiyat SCW'ye özel fiyattır.

Cihaza istedigim fiyat 580 Liradır. Analize göre fiyatı scw icin cok uygun bir duruma cektim.. TÜRKİYE GARANTİLİDİR. Diger cihazların fiyatları uygun diye Yurtdısı ürünlere girmemenizi tavsiye ederim.. tel rengi BEYAZDIR.

541 542 11 61 telefon numarasından bana ulasabilirsiniz..cihaz resmi temsilidir. sony-xperia-u.jpgxperiaUkutu.jpg
 

Ekli dosyalar

  • sony-xperia-u.jpg
    sony-xperia-u.jpg
    23 KB · Görüntüleme: 39
  • xperiaUkutu.jpg
    xperiaUkutu.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 30
Teşekkür ederim abiler takas olabilir. Güncellll
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt