Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Satılık Polar'lar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jerky

Kayıtlı Üye
Katılım
13 Eyl 2009
Mesajlar
3,076
Yaş
41
Bir arkadaşımın elinde aşağıdaki polardan 60 tane varmış çeşitli bedenlerde, birisi için mi yapmış bir yerden mi almış tam bilmiyorum ama elinde patlamış :) Sıkışmış satmak istiyor, ben gördüm kaliteli güzel bir polar. Önünde nakışla bişeyler yazıyor maalesef tek kötü tarafı o (bence). Baskıyla kapatılır falan dedi ama nasıl olur bilmiyorum. Arkasında hiç birşey yok. Fiyat olarak 20 TL istedi ama toplu alım olursa ben biraz daha indirtirim. (resim biraz dandik oldu, daha düzgün çekip eklerim)

 
çin malı boyalardan yapılan polar vücudumuza zarar vericektir büyük ihtimal buda onlardan birisi...ayrıca bunları biz satın alıp ta kendi logolarımızı üzerine işletsek polarların tekrar sökülüp nakış logo yapılması astarın yüzünden pahalıya çıkacağını sanıyorum
 
Cezmi Abi, şimdi arkadaşımla konuştum polarlar, Türk malıymış. Ön taraftaki logo içinde bir çözüm var görüşüp haber vericek, hatta bir örnek hazırlayacak. Fiyatta bir değişiklik olmadan.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt