Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Satılık Bi-Xenon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erkanucan

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
15 Tem 2013
Mesajlar
29
Yaş
37
Kendi aracımda proje değişikliğine gideceğim için farlarımı satıyorum. Projemde ki değişiklikler farlardan baslayacaktır. Yurtdısından yine bi xenon seklinde Ledsiz angel ( halka ) far getirtiyorum. Haliyle kendi farlarımı satısa cıkardım. Kondisyonundan bahsetmek gerekir ise tertemiz kaza görmemis cizigi ezigi olmayan buğusuz lekesiz bir fardır sıfır sayılır... İlgilenen arkadaslara özelden fiyat verilecektir. İlgilenenlere tskler...



1400 lira dusunuyorum. ( foruma ozel indirim yapabilirim ufakta olsa )
Ek not: Fiyat yazılmıştır.


Fotoğraflar ektedir,,,



 
tesekkurler ödeme şeklim tercihen elden olabilir. İl dışı gibi durumlarda kapıda odeme sistemi tercih ederim. Daha saglıklı. Tesekkurler.
 
düşündüğünüz fiyatı buraya yazarsanız daha sağlıklı olacaktır. hem ilanla ilgilenenler için hem de sizin için daha hızlı sonuç verir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt