Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Satılık aracım hakkında fikir paylaşımı lütfen...

mgencay

Kayıtlı Üye
Katılım
31 Ocak 2011
Mesajlar
1,367
Yaş
46
Kardeşler,
2007 Model Stylance donanım Leon'umu satılığa çıkartmıştım, bir bey aradı ve bu pazar (27/11/2011) aracıma bakacağını ve büyük ihtimalle alacağını söyledi.Aracım 47000km civarında, hiç kazasız, tamamen yetkili servis bakımlı ve nokta boyasız.31000TL den satılığa ilan vermiştim, taa ki dün o bey arayana kadar ancak aracıma tam anlamıyla aşığım sadece yaşından dolayı değiştirmek istiyordum ama dünden beri kendi kendime soruyorum aceba satmalı mıyım diye?
Araştırmalarım neticesinde sattığım fiyata bu yakışılılıkta başka bir araç yok gibi sizce ne yapmalıyım?
Teşekkürler
MG
 
Kessinlikle yükseltin... Derdim... Ama yakın arkadaşım 27' ye 2006 stylance 90 bin km de aldı 1 parça boyalı... 4 bin tl aşağı olması mantıklı.
Ama ciddi alıcılarla, değerini bilenlerle muhattap olmak istiyorsanız 33 bin isteyin, 32500 isteyin. Ucuz olunca alt klasmanı düşünen bile sulanıyor. O da şu kadar param var, bu kadar param var diyip canınızı sıkıyor... Biz bunu dün verdiğimiz Avensis'te yaşadık. Bizden aşağı satanlar gidince en düşük bu kaldı, onu da herkes aradı maşallah..

Tabi bir de araç ucuz ise şu soru soruluyor, "araç madem temiz,niye sattığını da merak ediyorum ama neden bu kadar uygun?"
 
cok temız arac bıraz daha yuksek fıyat yazabılırdınız bence
 
2007 model 1.6 benzinli motorlu Leon; 31bin TL li rakamlara, 2008 model diesel focus, 2007 model 1.4tsi Golf alınabiliyor, bence alıcısı çıkarsa, noterde el sıkışın derim.
 
yani araba ne kaadar temiz olsada 1.6 leon işte 31-32 iyi fiyat bence ama şöyle bir sorun var yeniden araba almak için bütçe nedir çünkü iyi fiyat ama piyasadaki tüm arabalar şimdi iyi fyata gidiyor 31 bin tl ye şuan bu yakışıklıkta ne alınabilir 1.2 tsi leon anca alınır oda temizi için 2-3 bin tl daha koymak lazım yada leondan alt klasman arabalara düşmek lazım tekrar aynı arabayı almaktansa yakıttanda şikayetiniz yoksa ilk gününden beri bindiğiniz arabaya devam etmek mantıklı ama benzinden bıktım ibizada olsa dizel olsun diyorsanız satın
 
hayırlı satışlar bende aracıma aşık olduğum için vermedim pişman oluyor insan sonra(ii fiyatta teklifler geliyor yada alıcısı çıkıyor sonralarında fiyat baya düşüyorr):D
 
Amacım model yükseltip yine bu donanımlarda bir araç almak(güvenlik donanımında); 2-3 bin konmalı elbette ama aracın tipi de önemli bence sizce de öyle değil mi?Ben çok zor vazgeçiyorum yada vazgeçemiyorum::confused:
 
Geri
Üst Alt