Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

!!! Satılık 2011 Opel Astra 1.3 CDTI...

leeveent

Kayıtlı Üye
Katılım
16 Ocak 2011
Mesajlar
1,104
sevgili arkadaşlar sevdiğim bir abimin otomatik vites 2011 model dizel opel astrası var.. eşi kullanıyordu şu anda sağlık problemlerinden dolayı kullanamıyor..uzun zamanda kullanamayacak...dolayısı ile araç yatışta şu anda... kendisinin de arabası olduğu için araç ihtiyaç fazlası oldu... sahibinden de felan ilanı yok... eş dost alsın diye koymadık ilanı...plakasını aşağıda belirttim sorgulama yapabilirsiniz..araç resimlerini kısa bir süre sonra eklerim.. düşünen varsa yada yakını için almak isteyen olursa benimle irtibata geçsin.. 0543 210 24 12..

Aracın bilgileri:

Model: 2011 1.3 CDTI Essentia
Motor Hacmi: 1300 cc
Yakıt: Dizel
Renk: Gri
Km: 5000
Plaka: 34 GKE 73
Fiyat olarak 41.250 düşünülüyor... Ama SCW için konuşurum 40.500 e bırakabilir...
 
geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda saglıgına kavuşur ,hayırlı satışlar
 
son kaça bırakıcak ben kardeşime düşünüyorum böyle bi araç fakat sonucta yeni kasası cıktı fiyat biraz uygun olursa alabilirim kardeşime.
 
geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda saglıgına kavuşur ,hayırlı satışlar

sanırım cümlede biraz yanlışlık yaptım... sağlık problemi derken gebelik durumu var o yüzden öyle yazdım..:) sonrasında çocuk felan olunca uzun bir süreç kullanılamayacak :)
 
Geri
Üst Alt