Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Satılık '08 İbiza TDI Stylance 63,000 km

Birkan6161

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Ağu 2011
Mesajlar
646
Yaş
33
Satılık '08 İbiza TDI Stylance 70,000 km

Merhaba :) Sahibinden.com gibi sitelerde henüz ilanım yoktur. Alıcısı olacaksa değerini bilecek bir SCW üyesine gitmesi tercihimdir..

Aracımdan bahsedeyim biraz.. Yazdığım gibi 2008 model Stylance donanım kazası - değişeni olmayan bir araç. Kilometresi bugün itibariyle tam 70,538 :)

İlk muayenesini yaptırdım. Kusursuz geçti, Ekim 2013'e kadar muayene derdi yok.

Toplamda 2 parça boya var. 1.si sağ ön çamurluk ( tamamı değil ) 2.si ise arka tampon. Arka tamponun boyanma sebebinin resmi aşağıda. Ustamız renk farklılığı olur demesinden ötürü arka tampon komple gözlerimin önünde boyandı. Ayriyetten ön tampon altındaki karlıkta ufak çatlaklar vardı. O çatlaklar plastik kaynağı yapılıp üstü boyandı. Onuda boyalı olarak sayarsanız 3 yerde boya var denebilir.. Ön tamponun sağında solunda ortasında kesinlikle boya yok.

Not : Resimde plakalık farklı, farklı araç diye düşünebilirsiniz. Tampon boyanırken plakayıda söktüğümüzde kendim Trabzonlu plakalıkları taktım.

Bir çok ibizada göremediğim ( ilanlarda ) arka küllük dahi durmaktadır. Fabrika çıkışı bulunan tüm etiketler hala aracın üzerindedir..

Detaylı iç resimlerini falanda ekliyecem kısa bir süre içinde. Koltuklarda en ufak deformasyon yoktur.

Jantlar 2011 ibizaların çelik jantıdır ( Style donanım olarak geçiyordu sanırım ) Orjinal jantlarında çizik olduğundan ötürü yeni jantlar takıldı.


4 lastiği 57,000 kilometrede iken değişti. Lassa 195/55/15. 10,000 km'de bir bakıma girdi, 60,000 bakımlarıda yaklaşık 2 ay önce yapıldı. Fazla kilometre yapan biri değilim zaten.

Ağustos 2011'de araç 61.000 kilometredeydi bugün 70.000'de..


Benim aklıma gelen başka birşey yok.. Sorunuz var ise zevkle yanıtlarım..

Fiyat : 22.000 TL normalde ama SCW'ye 21,000 lira.. Son fiyatım. Yaptığım masraf ve bakımlara bakacak olursam zararına diyebilirim :)

Kitapçığı falan yok malesef.. Keleşler servisindeki tanıdığımdan istedim elimizde yok hiç bir serviste bulamazsın dedi ellemedim bende daha. Yedek anahtarı malesef kayıp, o da yok bilginize..

Saygılar



Boya sebebi arka tampon ; ( Sağ çamurluk benden önce boyandı )





Boyanırken ;



Boyandıktan sonra





 
Teşekkür ederim :)

Sis farı aracı hakkatten başka gösteriyormuş sizin avatara tekrar bakınca :D
 
Aracımı satmayı düşünüyorum.. Daha önce pm ile görüştüğüm bir arkadaş var almak isterse önceliğim onadır.(ultraslanonur)
ADAMSIN...
pert olmasa kesin kararlıydım alcaktım hayırlı satışlar...

hayat bizi 61 kenara;)
 
Hayırlı satışlar Genç hemşerim nasılsın.
 
Geri
Üst Alt