Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Sarhoştum, hatırlamıyorum..

Ali

Kayıtlı Üye
Katılım
2 Ocak 2011
Mesajlar
1,659
Yaş
38
Van'a 3 milyon dolarlık bağış yapmayı vaadeden bir iş adamı, kendisine bağışın hala gerçekleştirilmediğini hatırlatan yetkiliye, "Sarhoştum hatırlamıyorum" yanıtını verdi.

Tarihler 24 Ekim'i gösterdiğinde, Van'dan gelen acı haberle tüm Türkiye yıkıldı. 7.2'lik sarsıntı, 650'den fazla can aldı, binlerce insan evsiz kaldı. Televizyon kanalları kolları sıvayarak, iki büyük yardım programı düzenlendi. Ama bu insani duygular bile, bazıları tarafından reklam aracı olarak kullanıldı.

Toplam 127 milyon TL'lik yardımın, 77 milyonluk kısmı konut, okul, sağlık ocağı gibi binaların yapımında kullanıldı. 50 milyon lirası ise nakdi yardım olarak açıklandı. Programların ertesi günü televizyon yetkilileri, yardım vaat edenleri tek tek arayıp para toplamaya başladı. Programdan 5 gün sonra yardımların sadece 3'te biri toplanmıştı. Aradan geçen 3 ayda da değişen bir şey olmadı. Bugüne kadar nakdi yardımların sadece 33.5 milyon lirası toplanabildi. 16.5 milyon liralık yardım ise sözde kaldı.

Bu sözü veren işadamları, televizyonlarda canlı yayınlara çıkıp şirket isimlerini de söylerek ne kadar yardım vaad ettiklerini söylediler. 16.5 milyon liralık ödenmeyen nakdi yardımlarda en çok dikkat çeken isim bir işadamı oldu. Canlı yayına katılan işadamı, 3 milyon dolar yardımda bulunacağını açıkladı; ancak tek kuruş bağışlamadı. TV yetkililerinin ulaştığı işadamı "Kusura bakmayın. Sarhoştum, ne söylediğimi hatırlamıyorum" dedi.

Depremzedelere yardım vaadinde bulunup gerçekleştirmeyen bir diğer kişi ise büyük bir inşaat firmasının patronunun yeğeni çıktı. Yeğen, canlı yayında, 1.2 milyon dolar bağışlayacağını söyledi. Ama yetkililer kendisini arayınca, "Amcam yardımda bulunmama izin vermedi" dedi.

kaynak : habertürk
 
ıste bızım medyamız tecavuze ugrayan ınsanın adını resmını koyar ama bole serefsızlerın adını fırmasını soylemez.. soylekı herkes kımın ne mal oldugunu bılsın
 
ıste bızım medyamız tecavuze ugrayan ınsanın adını resmını koyar ama bole serefsızlerın adını fırmasını soylemez.. soylekı herkes kımın ne mal oldugunu bılsın

Aynen abi. Açıklansa o adam , seve seve değilse de ............... bağışlar onu.
 
ALLAH (c.c) bir kuluna buğzettiği zaman cebrail (a.s)'a ben bu kulumu sevmiyorum der cebrail (a.s) da meleklere ALLAH-U Teala bu kulunu sevmiyor der melekler de yer yüzüne iner ve insanlara ALLAH (c.c) bu kulunu sevmiyor diye fısıldarlar..

şimdi sıra bu adamın kim olduğunda iş adamıymış..bana isim lazım...
izlediğim programlarda tek kalemde 3 milyon gibi bir para veren ismi ben hatırlıyorum..bu o isim mi acaba..
o'nu bilmiyorum başka tek kalemde bu kadar para veren yoksa bildiğim ismi buraya yazarım.
 
ıste bızım medyamız tecavuze ugrayan ınsanın adını resmını koyar ama bole serefsızlerın adını fırmasını soylemez.. soylekı herkes kımın ne mal oldugunu bılsın

arkadaşlar başbakanlık biraz daha süre vermiş..hala ödemezlerse tüm isimler medyaya verilecekmiş
 
Zaman vericeklerine direk yayınlasarmış isimlerini
 
karaktersizlikten başka bişey değil bunların yaptıkları vaadde bulun reklamını yap sonra çekil köşene
 
bunu da reklam malzemesi yapan milyonlarla oynayan bir işadamı ise altın semer atasözü gerçekten boşuna yazılmamış demektir.... yazık ki para haysiyetin şerefin önüne geçmiş bir insan ne kadar insan olmayı becerebilirki....
 
Geri
Üst Alt