Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Salıncak Ve Motor Kulağı Modifiyeleri

Utku kardeşim süpersin yahu, ellerine, emeğine sağlık... Benim hurda sayende daha az ses vermeye başlayacak gibi duruyor :) Bir de araçta kasis ve çukurlarda gelen tıkırtıların sebebini anlarsak süper :D
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: ukku
Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için :)

Bu modifiyeler hemen hemen her araç için uygulanabiliyor.
2001 Leon için de uygulanabiliyor evet. Hatta benim kullandığım parçalar ile aynıları kullanılıyor.

Emre; külüstür diyip küçük görmeye gerek yok, benim arabam daha eski :)
İyi bi ustaya ya da öndüzenciye gitseniz sorunu çözer. Viraj demir lastikleri olabilir, ki çok ucuzdurlar. Değişmesi de pek zor değildir. Amortisör takozları olabilir, bakımlarda genellikle atlanır, 6-7 yaşını geçmiş arabada kontrol bile etmeden değişmekte fayda var :) Çifti 50-60 lira civarıdır. İşçilik de o civarda tutar.

Cezmi abi; Bilgilere değer verildikçe ben paylaşımlara değer veririm. Yeter ki insanlarımız okusun ve doğruları öğrensin. Arabalarını iyileştirmeye çalışıp, üzerine zamanını ve parasını harcayıp orijinalinden daha kötü kondisyonlara getirmesin. Teşekkürler :)
 
Eline sağlık kankacığım çok güzel yazı olmuş.Zaten sabitledim konuyu herkes görsün okusun
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: ukku
Poliüretan yada herhangi sert malzemelerden yapılmış buç ve takozlar... Orijinal kauçuk ürünlere göre daha sert oldukları için aracınızın yol tutuş ve kavramasına faydalı olacak ancak kullanım sertliğini arttıracaktır.

Unutmayınki, fabrika herşeyi optimum düzeyde tercih eder.

Ne en üst derece performans nede minimum performans hedefleyen ürünler kullanmaz. Maliyet bu sebepler arasında sayılabilir ancak en büyük sebep fabrika araçlarını, dünyadaki genel karayolları koşullarına en uygun şekilde hazırlar ve herkezin rahatça sürebileceği otomobiller yapmakla mükelleftir. Siz bunu daha profesyonel ve daha ileri noktalara taşımak isterseniz uygun bulmadığınız ürünleri upgrade edersiniz... Aracınız için kaydadeğer hiçbir zarar teşkil etmez ama dediğim gibi sertlik artacaktır.
 
Bi güncel diyelim okumayan kalmasın :)
ukku'nun blog sayfası'nda derleme halinde var,
Çok yakında teknik köşemin olduğu online dergiyi de duyuracağım :)
 
Geri
Üst Alt