Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Sahtekarlıkta Çığır açtılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gilgamesh

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Ağu 2009
Mesajlar
3,579
Yaş
50
Sahtekarlıkta Çığır açan Asırlık Takım

Galatasaray Cafe Crown`ın, 5 maç ceza verilen Cemal Nalga`yı hazırlık maçlarında takım arkadaşı Tufan Ersöz`ün formasıyla oynattığının belirlenmesinin ardından Türkiye Basketbol Federasyonu, bugün yaptığı tebligatla Galatasaray Kulübü, Galatasaray Cafe Crown takımı teknik heyeti ve Cemal Nalga`yı acilen sözlü savunmaya çağırdı. Söz konusu kişilerin ve kulübün yarın ve en geç cuma günü ifade vermesi gerekiyor.Ne gereği varsa

Edinilen bilgiye göre, tespit edilen olayın aslının açık bir sahtekarlığa neden olduğu, bu nedenle Galatasaray`ın ligden ihracının bile söz konusu olabileceği gündeme geldi. Tedbirli olarak ceza kuruluna sevkedilecek Cemal Nalga, cuma günü oynanacak Efes Pilsen maçında forma giyemeyecek. Sadece bu kadar ile kurtulursa ben o federasyondanda süphe ederim

Galatasaray`ın Almanya`da maç yaptığı Frankfurt Skyliners takımının antrenörü Murat Didin`in Türk olması ve lisanslarının TBF`den verilmiş olması, bu antrenörlerin de ceza almasına kadar gidecek. Ayrıca söz konusu suistimale adı karışan, evrakta sahtecilik yapan kulüple alakalı ne kadar kişi varsa en ağır cezanın verileceği öğrenildi. Cemal Nalga`nın da bu işe bilerek alet olması, bu basketbolcunun ömür boyu ceza almasını da gerektirebilecek.

Galatasaray yönetimi, bu organize üçkağıtçılığı örtbas etmek için sanki kendilerinden habersiz böyle bir operasyon yapılabilirmiş gibi teknik heyeti görevden alarak işin içinden sıyrılma manevralarına şimdiden başladı.

Alıntıdır...
 
minareyi çalan her zamanki gibi kılıfını hazırlamışmıdır acaba?
 
hazırlık macıymış nie bukadar ciddiye alıyorlar bunu anlamıyorum. sırf formada başka isim yazsa ne olur yazmasa ne olur.
 
Nan buna nasıl bir kılıf ayarlayabilecekler ki ? Yuh diyorum . Lakin internet sitelerinde dillere iyi düşmüş durumdalar :D

---------- Post added at 15:45 ---------- Previous post was at 15:42 ----------

Geyiklerden bazıları

Cemal Nalga´nın ilkokul öğretmeninin amcasının oğlunun komşusunun mahallesindeki bakkal Fenerbahçeli imiş.. O ayartmış 6S´li nezih sporcuyu..

Su Fenerli me dya yok mu..pireyi deve yapıyorlar :D
Ama bizim U E F A kupamız var. Bunlar biz kıskanıldığımız için kasıtlı yapılıyor :D Zuahhahahh
Aziz Nesinlik hikaye bu camia yahu. (yorum yok yani )

"Keske 6 yiyecegimize 10 yeseydik ama bu pislik üstümüze bulaşmasaydı" Yoksa Nonda formasıyla oynayan Keita mıydı yahu ? Kafamız karıştı iyice...

Sağolasın Cimbom; "Senin yaptığının 6S li bile yapmaz!" deyimini dağarcığımıza ve sözlüklerimize kattığın için.
 
ligden falan düşüreceklerini sanmıyorum federasyondakiler o kadar delikalı değiller muhtemelen oyuncuya bir kaç maç ceza ve ondan sonra aynı tas aynı hamam:)
bir galatasaraylı olmama rağmen inşallah yanıltırlar beni
 
Bir Çamur deryasıdır gidiyo selden sonra oldu bunlarda bu....
 
ceza verilmesi çok saçma bence,, adı üstünde hazırlık maçı bir hata yapılmış sadece.. fenerbahce lig maçında 6 yabancı sahaya sürmedi mi?? küme mi düşürüldü.. kural hatası yapıldıysa bunun cezası küme düşürme olmamalı..
 
ceza verilmesi çok saçma bence,, adı üstünde hazırlık maçı bir hata yapılmış sadece.. fenerbahce lig maçında 6 yabancı sahaya sürmedi mi?? küme mi düşürüldü.. kural hatası yapıldıysa bunun cezası küme düşürme olmamalı..

Al bi çamurdan cevap geldi Mert abi :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt