Sağ Sis Farlarıma Elektrik gitmiyor | SCW - Seat Club World - Seat, Seat Forum Türkiye

Üyelerimizin Albüm Fotoğrafları

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için ANDROİD ve İOS mobil uygulamamız yayına başlamıştır. BURAYA tıklayarak uygulamaya gözatabilirsiniz.

Sağ Sis Farlarıma Elektrik gitmiyor

Konu, 'Teknik Destek' kısmında GKN tarafından paylaşıldı.

  1. GKN

    GKN
    SCW ÜYESİ

    Mesajlar:
    633
    Beğenileri:
    27
    Ödül Puanları:
    18
    öncelikle herkese iyi bayramlar.

    benim bir sorunum var.aracıma komple 8000k xenon taktım.arıza lambası yakmadı 17 gün boyunca gecen gün sisleri yaktım biri söndü ve arıza lambası yaktı.sigortalara baktım hepsi sağlam ve çalışır durumda.xenona baktım sağlam çalışıyor.sise gelen kabloya elektrik gelmiyor.sol yanıyor sağ yanmıyor ve arıza lambası yanıyor.

    servis garanti bakmaz dedi.fiyat istedim 1500 tl şaka gibi bir rakam verdiler.plazasın sahibini devreye soktum bayramdan sora bakcaklar.beyinle ilgili bi sorun olabilir dediler bilgisayara sokup bakcaklar.

    sizin fikir ve önerileriniz nedir ? bilgisi olan arkadaşların bilgilendirmesini bekliyorum.

    iyi forumlar
     
  2. aux

    aux
    SCW ÜYESİ

    Mesajlar:
    1.852
    Beğenileri:
    7
    Ödül Puanları:
    38
    sol balastla sağ balastin yerini değiştirip bir de o şekilde dene gökhan...bu şekilde çözülebiliyor bazen...
     
  3. GKN

    GKN
    SCW ÜYESİ

    Mesajlar:
    633
    Beğenileri:
    27
    Ödül Puanları:
    18
    fazla kurcalamak istemiyorum canım sıkıldı olaya 2gündür :(
     
  4. aux

    aux
    SCW ÜYESİ

    Mesajlar:
    1.852
    Beğenileri:
    7
    Ödül Puanları:
    38
    canını bu kadar sıkacak bir şey yok ya,en kötü ihtimalle xenon kitin değişecekse değişmeden önce kaybedecek birşeyin yok..ampullerle oynamicaksin..direk balastlarin yerini değiştir..2 tane kabloyu söküp yerlerini değiştiriceksin çok kolay bişey...yakında olsan ben yapardım sana =)
     
  5. GKN

    GKN
    SCW ÜYESİ

    Mesajlar:
    633
    Beğenileri:
    27
    Ödül Puanları:
    18
    ampüllerle alakası yok :) sağ sis e elektrik hiç gitmio :)
     
  6. aux

    aux
    SCW ÜYESİ

    Mesajlar:
    1.852
    Beğenileri:
    7
    Ödül Puanları:
    38
    gökhancim onu anladim zaten=)
    sorun balastlarinda yerlerini değiştir..sağdakini soldakine soldakini sağdakine tak...
    eğer böyle yaptiğinda soldaki yanmamaya başlarsa sorunun %1500000000 balasttan kaynaklı..
    ha yok yine sağ taraf yanmiyorsa sağ tarafin elektrik tesisatı ile alakalı (ampullerin hatalı olmadığını varsayarsak)
     
  7. GKN

    GKN
    SCW ÜYESİ

    Mesajlar:
    633
    Beğenileri:
    27
    Ödül Puanları:
    18
    onu nasıl yapıcam ? balastı deiştrme işlemini ? ampüller sağlam
     
  8. schumi

    schumi
    SCW ÜYESİ

    Mesajlar:
    8.181
    Beğenileri:
    1.219
    Ödül Puanları:
    113
    Kablo yada soketlerde bir sorun,temassızlık olabilir..Benim xenon takmadan önce normal ampul kullandığımda sağ sis farı yanmıyodu ve kaputu açıp iç taraftan elimle biraz kabloyu ve soketi bızıkladığımda öyle yanıyodu fakat bi müddet sonra tekrar sönüyodu..Elektrikçiye götürdüm 5 dk. da halletti şimdi tık yok maşallah..Sende de böyle bir şey olabilir...
     
  9. aux

    aux
    SCW ÜYESİ

    Mesajlar:
    1.852
    Beğenileri:
    7
    Ödül Puanları:
    38
    abi boşver hiç söylememişim varsay..
    max 10 dakikalik bir iş 4 tane kabloyu ayirip takicaksin ama hiç bilmeyen birinin yapması mantıklı değil.
     
  10. GKN

    GKN
    SCW ÜYESİ

    Mesajlar:
    633
    Beğenileri:
    27
    Ödül Puanları:
    18
    tesisatta problem var benm herşey denendi arabada
     

Sayfayı Paylaş