Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Safa Ankara'da

CUPRA

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
4 Eyl 2009
Mesajlar
0
Safa kardeşimiz, memleketine dönerken yanımıza uğradı. Ankara'ya 100km kala telefon etti bizde sanayideydik, Safa'yı sanayide ağırladık :D 3 Cupra resim çekemedik Emre yüzünden ama bazı resimler çektik onları paylaşalım.

spa0014r.jpg


spa0015f.jpg


spa0016.jpg


spa0018e.jpg


spa0020.jpg


Bu yakalanma pozunu da arabanı resim için "getiremediğinden" koyuyorum Emre'cim. :D

spa0013sj.jpg
 
harbi ya benim arabada olsaydı çok iyi olucaktı ama olmadı sen o resmi ne zaman çektin olum çok fırlamasın varya:D arabalarda on numara ama en iyisi yok işte
 
3 farklı kasadan ibiza cupra gözlere şenlik valla :D
 
Bunlarda benden; Benim cep teli Rezil çekiyo 3.2 olmasına ragmen ilk işim çöpe atmak olucak...

grnt0826.jpg



Buda Ortalamam 140km/h Cruise control + Yarı klima + yük
grnt0823.jpg
 
Bu arada unutmadan bana gösterdikleri ilgi olsun gerek ağırlamalarından dolayı Ayberk ve Emre kardeşlerime Tekrardan Teşekkürü borç bilirim. EN yakın zamanda sizi İstanbul yada Kayseriye bekleriz:)
 
şehir içi degerlerinide yazsana safa depoda 550 km yapıyorsun daha ne
 
aile bu olsa gerek işte eksik olma kardeşim bu aralarda düşünüyoruz ayberkle gelmeyi ama bakalım inş ,:D:) bizim düldül motorda çıkmış aradan resimdede gözümden çkmadı ;)
 
Geri
Üst Alt