Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Sadece takaslı Jant ve lastiklerim...

seanamemre

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ara 2011
Mesajlar
5
Yaş
35
Arkadaşlar aracıma çok büyük bir hevesle aldığım 225 45 17 ebatlı Michellin Pharmacy lastik + S5 Jantlarımı çok çabuk sıkılmamdan ötürü değişiklik amaçlı çıkartmak istiyorum her hangi bir modelde gözüme hoş gelen bir jant grubu ile takas etmek isterim...

Not: Jantlarım sıfır çiziksizdir... Lastiklerim ise iyi durumdadır. Yama balon patlak vs yoktur.
 

Ekli dosyalar

  • O.jpg
    O.jpg
    93.2 KB · Görüntüleme: 61
yine 17 ile devam edecekseniz koyun jantları ilana gidin sıfır jant alın
 
Seçki Başol isimli üyemiz arıyordu bu cantlardan.
 
17 inç O.Z. ultralaeggera replika jantlar ile takas düşünür müydünüz? S5'ler kaç kg bilginiz var mı acaba?

Bendekiler:

23052012509.jpg
 
vallahi inan bilmiyorum kaç kg olduklarını ama ucuz replikalardan almadım ağır olduğu için jantlar markalı ve standart janta çok yakın değerlerde olduğunu biliyorum... Ancak takas olarak açık renk ve büyük kollu jant düşünüyorum benim jantlarda ince kol olduğu için değişikliğe gidiyorum.
 
bu jantlar ilk bendeydi lensonun oz superleggera jantları..jantların kilosu 8.9kg yani style jantıyla aynı hatta 100gr daha hafif..
 
Geri
Üst Alt