Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Kurban olurum nası güzel bişeydir bu Nası akıllı Hele dişlerini göstermesine bittim .. Çevirme potansiyelini görünce iyi pizzacı olur bu çocuktan bi değerlendirin
Sabah sporu deyince şöyle bişey sanmıştım .. Benim sabah sporum böyle de bu aralar
Kurban olurum nası güzel bişeydir bu Nası akıllı Hele dişlerini göstermesine bittim .. Çevirme potansiyelini görünce iyi pizzacı olur bu çocuktan bi değerlendirin
Sabah sporu deyince şöyle bişey sanmıştım .. Benim sabah sporum böyle de bu aralar
işte tirbişona yaptırıyorum kültür fizik hareketlerini şu an kumanda uzaktaysa açık kanal bana hitap etmese bile kumandayı biri bana verene kadar o kanalı izleme modundayım şair aslında bu fotoğrafta bunu anlatmak istemişti
Tirbişonun açma kollarını kaldır indir yapıp sporu ona yaptırıyorum sen de köpeğine yaptırmışsın sporu .. konu başlığını görünce benim için bunu çağrıştırdı
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tirbişonun açma kollarını kaldır indir yapıp sporu ona yaptırıyorum sen de köpeğine yaptırmışsın sporu .. konu başlığını görünce benim için bunu çağrıştırdı
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi