Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Sağ kapı Ses yalıtımı

Anıl Fuat Ulkem

Kayıtlı Üye
Katılım
3 Haz 2011
Mesajlar
257
Yaş
35
Herkese hayırlı günler..

2010 kasa 2000 km de kazalı bir ibiza sc aldım bundan 6 ay önce ^^ Neyse bu aracın sağ kapısı değişmiş ancak sanırım kapı içinde olması gereken ses izolasyon malzemesi yok.. Bu hamur benzeri bir şey oluyormuş sanırım.. tamda detayını bilemiyorum. Birde sağ ön çamurluk içinde bir malzeme oluyormuş, onunda durumunu bilmiyorum bakılması lazım. :) Velasılkelam 40-50 nin üzerine çıktığım zaman sanki sağ cam aralık kalmış gibi içeriye uğultu-ses alıyor... İstanbul içinde yetkili servis dışında nerede yaptırabiliriz acaba bilgisi olan var mıdır ? Birde kaça mal olur merak konusu oldu bende..
 
ÇAmurluk içinde, kapıyı açınca aradan görülen gri bir malzeme var, bu takılmalı, kapı içi her türlü malzeme ile benzer şekilde izole edilir. Maslağa yakınsanız, bu malzemeleri alın, ben montajını yaptırırım.
 
ilgine teşekkür ederim.. Malzemeleri nereden temin edebiliriz peki ? Yetkili Servisinden mi ? Yoksa bildiğin bir yer var mı yine maslak içinde ? Büyükçekmecede ikamet ediyorum ama temden 30 dkda maslak a ulaşırım :)
 
ses konusunda yalıtımın olmadıgından emınsen bsy dıyemem ama kapı ayarı olmadıgındada ses yapar kapı buna da dıkkat ettın mı,sonucta degısım yapılmıs bır kapı soz konusu
 
cama 2. filmi yaptırırken baktım. sol kapıda olan ama sağ kapıda olmayan 2 adet kare şeklinde tahminimce hamurumsu bir malzeme yok. birde kapı ayarında da sıkıntı var ara sıra yavaş kapatmalarda kapanmıyor, daha hızlı kapatmak gerekebiliyor.
 
Bu parçaları sipariş vermeden önce göz tetkiki ile onaylamam gerekir, her yedek parçacı/servis danışmanı gibi. Ya yakınlarda bir seat servisine gösterin, ya da maslağa buyurun gelin, bakalım edelim vs.
 
Geri
Üst Alt