Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

s-rider & stylance

pckopat_6

Kayıtlı Üye
Katılım
31 Ağu 2009
Mesajlar
189
Arkadaşlar epey süredir aklıma takılıyor adam akıllı bir cevap bulamadım. Cordoba'da s-rider donanımı ile stylance arasında ne fark var opsiyon ekletilmemiş olarak yani baz donanım olarak?:confused:
 
Hiçbir fark yok, sadece srider daha havalı bir söylenişi var o kadar :)
 
Sağol mert abi. Bir de şunu soracam sana bagaj kapağının ortasında CORDOBA yazanlar direksiyondan kumandalı mp3 çalara ve değişik bir vites topuzuna sahip. Benim arabamda bunlar yok ama bagajın içindeki etikette model adı stylance olarak yazıyor. Bu direksiyondan kumandalı mp3 çalar opsiyonmuydu da zamanında benim arabayı sıfır alan kişi ekletmemiş? Aslında şu donanım listesini bana atsan da tüm soru işaretlerimden arınsam:) O listede tüm donanım tiplerinin donanımı yazıyor mu?
 
Murat şu raipd in şifresi işini halledebilirsem yeniden donanımları ve teknik özellikleri koyacağım. Şu anda bir rapid şifresi aramaktayım ilgili arkadaşların dikkatine.
 
Tamam abi son olarak kafama takılan birşey daha var. S-rider'da kapıların 20km/h'den sonra kilitlenmesi mümkün mü? Mümkünse bunu nasıl yapacağım?
 
Bunu sen yapamazsın maalesef, diagnos test cihazı ile konfor sisteminin kodlanması ile yapılabilir ancak
 
s-rider da ön yolcu koltugu altında saklama gözü var stylance da yok s-rider 75ps staylance 80ps stylance da tcs var s-riderda yok stylance da direksiyondan kumanda mp3 çalar var s-rider da sadece cd çalar var s-rider da ön farın içinde far kebi var stylance da yok s-rider 1.4tdı da motorda kaput altında motorun üzerinde plastik kapak var stylance da yok koltuk döşemeleri farklı s-rider da arka koltuk başlıkları ileri geri hareketli aynı ön koltuk başlıkları gibi ama stylance da sadece yukarı aşagı hareket var şimdilik aklıma gelenler bunlar

---------- Post added at 12:11 ---------- Previous post was at 12:09 ----------

s-rider da arka kapı içlerinde tweeter var stylanceda yeri var içi boş;)

---------- Post added at 12:12 ---------- Previous post was at 12:11 ----------

s-rider da dizel olup olmadıgını dışardan anlayabiliyorsun tdı yazısı var stylanceda egzosa eğilip bakman gerekiyor
 
Teşekkürler görkemsarıgül. Demekki benim araba s-rider bugüne kadar yanlış biliyormuşum stylance olarak biliyordum ve s-rider'la stylance arasındaki farkı hiçbir yerde bulamadım. Bu forum gerçekten benim için bir numara:) Başka fark varsa eklerseniz çok sevinirim. Peki şimdi 75hp oluyor benim arabam. İnternette okuduğum kadarıyla torkları aynı peki bu yazılımla sağlanmış 5hp neye yarıyor?
 
sesi bile farklı hemşerim... s-rider da bagaj içi siyah stylance da füme renk;)
 
Hadi ya. Fazla araştırmadan almıştım arabayı. Keşke 2007 model stylance alsaydım 500TL fark vardı ama benim aldığım kişi tanıdığımdı arabanın geçmişini biliyordum. 5hp'nin bu kadar fark ettirdiğini bilseydim onu alırdım:( Peki tam olarak ne farkları var hemşerim pişmanlığıma değer mi?
 
Geri
Üst Alt