Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

sıralı sistem?

4rd4

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Eyl 2009
Mesajlar
1,247
arkadaşlar aracıma tüp taktırsam sizce neler olur? çekişden düşer mi düşmez mi? taktıran var mı? bana yardımcı olursanız sevinirim gerçekten yakıyor çünkü...
 
arda önce neden çok yaktığını araştırsan,yoksa geneldemi çok yakıyor üzerindeki jant&lastik vs.etken olabilir.ayrıca lpg taktırırsan sana faydası mutlaka olucak yeterki doğru marka ve montaj olsun
 
eski haline göre benzindede düşüş olacaktır çünkü araç 80 kg daha ağır oluyor eskiye göre. ancak %30 kadar maddi olarak karınız olur.

yakıtta benzinde 9 lt yakıyorsa lpgde 11 12 lt yakar. ancak lpg ltsinfiyatı durumu dengeliyor.

düzgün ve iyi bir işçilikle sorun olmayacaktır.
 
arda eğer uzun süre aracına bineceksen taktırmanda fayda var. lpg hakkında epey bir bilgim var. cuma günü akşam yemeğe geleceksen orda uzun uzun konuşuruz.
 
valla bende sıralı sistem brc marka tüp kullanıyorum herhangi bir aksi durum söz konusu değil, çekişi gayet iyi. :)

Eğer çok yakıt tüketiminiz varsa tavsiye ederim. Fiyatıda 1.600 TL civarlarında idi.
 
lpg sistemi doğru dönüşüm istasyonunda ve doğru ellerde hayat bulursa hiç bir sorun çıkarmaz diye aylardır kendimi yırtıyorum:)
 
Arda aracın ne kadar yakıyor L/100km cinsinden verebilirmisin?
 
100 tl ile yaklaşık 350 km yapıyorum bu bazen 360-370 olabiliyor.. tüpden yana değilim açıkcası ama hergün aracı kullandığım için bir çare bulmam lazım sanırım..

---------- Post added at 11:00 ---------- Previous post was at 10:59 ----------

arda eğer uzun süre aracına bineceksen taktırmanda fayda var. lpg hakkında epey bir bilgim var. cuma günü akşam yemeğe geleceksen orda uzun uzun konuşuruz.

cuma günü gelicem buluşmaya daha detaylı konusuruz ozaman...
 
Arda bende senin gibi yakıttan bunalıp atiker taktırdım geçtiğimiz nisanda. şimdiye kadar bi sorun olmadı ve yaklaşık 20.000 km yaptım lpg ile. ayrıca lpg takılan yerde bilgisayarla ölçtüler 3000 devire kadar lpg de daha iyi performans görünüyor 3000 devirden sonra benzinle aynı performansı veriyor. Tabi bilgisayar verisi ne kadar doğru bilmiyorum. ama bende sürüş ve performansta herhangi bir aksilik hissetmedim. Yılda ortalama 50.000 km yol yapan birisi olarak lpg kesinlikle tavsiye ederim.
 
tüp iyi oluyor diorlar ama motorada zarar veriyor diyorlar.
 
Geri
Üst Alt