Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

sıfır tsi lerde fabrikasyon lpg sistemi

erkani

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
6 Nis 2011
Mesajlar
2,189
Yaş
42
arkadaşlar tsi araç almak üzereyken lpg olayını araştırdım ve lpg firması olan çok yakın bir abimden aldıgım habere göre seat türkiyede sıfır tsi araçlarda lpg li sistemle satılacakmış.anlaşmalar ve görüşmeler sürüyormuş ve ünlü bir lpg markası (isim vermiyorum)sıfır bir leon tsi test aracı yapmışlar ve çalışmalar sürüyormuş.ama şu anda montaja izin verilmiyormuş.zaten ispanya ve almanyada sıfır lpg li araç satışı var seatın.garanti sorunuda yaşamıcaz böylelikle.şuandaki hesaplamalara gore 2.500 tlnin altına düşürememişler maliyeti ve öyle bir sistemmişki benzinle gaz aynı anda yanıcakmış (ben onu yalancısıyım) boyle garip bir sistemmiş haberiniz ola arkadaşlar bence harika olabilir...
 
ucuz olan verimsiz sistemi deneyecekler bu sistemden taktirip kullananlar var zaten ki haberin dogru oldugunu dusunmuyorum.
 
ucuz olan verimsiz sistemi deneyecekler bu sistemden taktirip kullananlar var zaten ki haberin dogru oldugunu dusunmuyorum.
haberi aldıgım basit bir kişi degil bizzat olayın içindeki kişidir ama sonuca ulaşır ulaşmaz onu bilemem.takıp kullananlar hala stabil bir sistemi kullanmıyorlar ki şu ana kadar ciddi bir lpg markası biz takıyoruz sorunsuz bir şekilde diye yayın yapmamıştır.asıl bizi ilgilendiren garanti kamsamında olmasıdır ve yukarda belirttigim gibi almanya ve ispanyada satışı geçen seneden beri var :eek:key:
 
ben kendi aracıma lpg taktırmayı düşünmem...

ama bu olay gerçekleşirse tsi leon'ların ikinci eli baya kuvvetlenir...
 
benzinle lpg aynı anda çalışması olabilir..
bir zamanlar dizelle lpg yi denemişlerdi ama başarılı olamadılar güzel bir sistem olur daha kuvvetli ve tasarruflu...
 
daha çalışma aşamasındalarmış zaten testlerden sonra kesin karar verilecekmiş merakla beklıyoruz...
 
Geri
Üst Alt