Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Sıfır Leon Almak İçin Ne Kadar Bekletirler?

[C_a_N_e_R]

Kayıtlı Üye
Katılım
11 Ocak 2014
Mesajlar
29
Merhaba arkadaşlar,
Ibiza alacaktım daha önce konu açmıştım. Ancak babamın ısrarıyla limitimi biraz daha arttırdım. Leon'da karar kıldık. Bir de boyumun 1.96 olması nedeniyle ibiza da rahat edemeyeceğimi düşündüm :)

1.2 TSI Style (Manuel) almayı planlıyorum. Tabi buna led farları da ekleteceğim. Benim merak ettiğim konu ise şu. Bayilerde beyaz 1.2 TSI Style + LED Far paketi yok ise ne kadar beklerim? Nasıl sipariş veriliyor. Yurtdışından mı geliyor?

Aracı Ağustos ayında almayı planlıyorum. Bir sıkıntı yaşarmıyım bu konuyla ilgili? Bilgilendirirseniz sevinirim.
 
bayii lerde yoksa belki gelicek gemide veya verilen siparişler içinde vardır birebir konuşmanızda fayda var.Sipariş verirseniz 2 veya 3 ay gibi bir zamanda geliyor.
 
1.2 tsi style ne kadarki?

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Siz en iyisi gidin bayiye görüşün kesin alacaksanız da ön kaparo verin biraz hiç yoktan siparişini verirler ve sizde çok fazla beklememiş olursunuz.
 
[C_a_N_e_R];627350' Alıntı:
Şu an indirimli hali 52.400 TL Style paket. 4000 TL'de plus pakedi ekleyince 56.400 olmakta.

5 kapimi dusunuosunuz 3 kapi da uyarmi?

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Selam, benim bildiğim bekleme süresi 2 ay. Ağustos ayında alacaksanız bir sıkıntı olmaz ama arkadaşların da dediği gibi bayii ile önceden görüşün. Onlar daha iyi biliyorlardır =)
 
[C_a_N_e_R];627303' Alıntı:
O kadar bekleyemem ya :( Umarım bulurum.

kardeşim aracı zaten ağustosta alacağını söylemişsin şimdi sipariş etsen zaten anca denk gelir velakin zaten bayilerin elinde mevcut bu aractan bekleyeceğini sanmam dert etme
 
Geri
Üst Alt