Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

sıfır km araç 53 km de olurmu ?

PERUGIA

Kayıtlı Üye
Katılım
24 Ara 2012
Mesajlar
23
Yaş
40
Merhaba arkadaşlar,

İstanbul'dan yeni sıfır bir Leon Style copa plus araç satın aldım. Aracı almaya gittiğimde km nin 53,3 km de olduğunu gördüm. Bayi yetkilisini aradım ve rahatsızlığımı belirttim ancak bunun normal olduğunu ve bazen araçlarda böyle km ler olabildiğini belirttiler. Bu bilgi beni daha da üzdü çünkü tatmin edici değil..

Ben bu bilgiden ikna olmadım ve rahatsızlığım devam etmekte. Sıfır km araç alıpta km sinin 50 nin üstünde olduğu bir olayla karşılasan varmı ?

bayii ismi ve diğer bilgileride paylaşacağım.
 
sorun yoktur dıye dusunuyorum benım aldıgım arac 15kmdeydı
 
Benim arac 10 km deydi..Biraz fazla gibi..
 
Ynt: sıfır km araç 53 km de olurmu ?

Kesnlikle cok fazla...bu arac fabrikadan tıra yada gemiye, gemiden tıra yüklenerek doğuş otoya. Orada sadece otoparkta yer arama, sonra tekrar tıra ve ordan showroom önüne. Showroomdada satılana kadar yer değişikliği. Bunlar maksimum 5 km yapar. Aslında oda yapmaz.ben leonu alırken 3 km idi. Sportage alırkende 1 km idi. Bence aydınlanması gereken soru işareti var.
 
Ben 13 Km de Aldım Sıkıntı yapmadım..

Ama Sanki Test Sürüşünemi çıkılmış diye sormadım değil kendime 50 km olunca :confused:
 
var bencede bir sıkıntı üstüne git istersen ben aldığımda 12 km deydi
 
53 km fazla bencede, biz de 0 araba aldıgımızda hep 10 km civarındaydı.
 
6 km de idi showroomda iken aracım. FR dan once ki araclarım ise 10 13 12 vs diye gitmişti. Fakat bu oran cok anormal. Üzerine gitmelisin.
 
Geri
Üst Alt