Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Sıfır Far Buğu Problemi

platinne

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Ağu 2011
Mesajlar
658
Yaş
36
Nasıl bir araba aldığımı hala anlayamamış olmakla birlikte kendilerine amerikan park haricinde hiç bir müdahalede bulunulmamış sağ sol farlarım ciddi anlamda buğu yapıyor. Arabayı vurmadım, sürtmedim, takmadım. Hiç bir şey yok. En son buğu yaptığında kapağını çıkarttım geçti ama bugün komple buğu içinde görünce neye uğradığımı şaşırdım. Sıfır farlarda bu şekilde buğu problemi yaşayanlar oldu mu aranızda acaba?
 
bende de oluyor ya o xenon taktırdım ondan diyorum ama kapagını kac kere kontrol ettirdim kenarlarını slikonla kapattırdım ama yinede oluyor
 
plastik farda buhar olabiliyor, farı yakınca 5 dak da gitmez ise asıl srun burada.
 
olm arkasındaki kapağı niye çıkartıyosun :)
servise götür hava kanallarını açsınlar..
normal şeyler bunlar Çağlar abinin dediği gibi far ısısıyla götürür onu
 
1 saatte geldim Sarıyer'den Bostancı'ya. O sürenin sonunda hala buğu vardı alt kısımlarda. Sinyalin orada köşede oluyordu ama bu sefer alt taraf komple buğuydu.. Servise sol ayna motorum bozuk onun için uğrayacağım zaten. Garantiden değişecekti. Bir öğrenelim bakalım..

O değil de böyle böyle 6 farklı arıza çıkacak garantilik, ben yeni araba isteyeceğim :D
 
yavrum aynı arıza 6 kere tekrarlanır ve giderilemezse öyle bir durum var.. :)
 
seat kıronik sorunlarından bırıı cagrı eger genede gıtmez ıse bı geldginde hatılat bakalım kardesim
 
Otomobilin yolda seyretmesine mani olacak aynı arızanın 4 defa tekrarlanması durumunda, ancak tüketici haklarınıa gidilebilir, 4 far değişimi ile oto değiştirmezler mesela. Hakem heyeti bile tayin etmezler.
 
hava kanallarını genişlet ekstradan 2 delik daha açtır.süngerle kapat.düzelir.süngerin amacı toz girmemesi...
 
Geri
Üst Alt