Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Sıfır araçta boya koruma?

Ares35

Kayıtlı Üye
Katılım
13 Ocak 2013
Mesajlar
30
Yaş
48
Arkadaşlar merhaba.
Sıfır İbiza SC FR 1.2 TSI DSG araç alma aşamasındayım ama elinde araç olan satıcı bayi, hiçbir hediye babında birşey vermiyor. Boya korumanın da sıfır araç için gereksiz olduğunu, vereceğini söyliyen bayilerinde aslında bir işlem yapmadıklarını belirtti.
Sıfır araçlarda boya koruma hakkında değerli fikirlerinizi esirgemezseniz sevinirim.
Saygılarımla,
 
O satıcının nerden kar etsem diye düşündüğü belli asıl yeni araca boya koruma gerekir bence zorla kabul edecektir. Benim aracımı alırken yaptırdım ve hiç sorun çıkartmadılar boya koruma istiyorum dediğimde
 
Ben şahsen boya koruma yaptırmam sıfır araç almış olsam.
 
Ben sıfır araçlara kesinlikle boya korumayı öneriyorum. Muhakkak yaptırın mumkünse kaliteli biryer olsun. Birde ziebartîn sıfır araçlara koltuk koruma hediyesi var. Yakınlarınızda varsa yaptırın. 1 sene de garanti veriliyor. Koltuklara birşey olursa hemen temizliyorlar.
 
Arac sifir ikinci el olsun bnce her ay boya koruma yapilmali bunuda gznuzde cok buyutmeyin servis vermiyosa siz yaparsiniz 60-80 tl arasi fiyatlara meguairs nxt touch 2 alirsniz her ay kndniz yaparsniz sze iki yil gder

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Geri
Üst Alt