Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Sıcaktan uyku hasreti çeken arkadaşlar :)

sae34

Kayıtlı Üye
Katılım
19 Nis 2011
Mesajlar
54
Yaş
37
Arkadaşlar şu saatte millet mışıl mışıl uyurken , pc basında gözüne iki damla uyku girmeyip parmaklarını ısıranlar var mıdır acaba ? :=)
 
evde klima yok..nedense klima olsun girişimim de yok ama..Allah'tan arabalarda var arabada yatıp uyuyasım geliyo bazen.. :D :D :p
 
istanbul daha serindir diye düşünüyordum ama yanıldım adanadan da sıcak burası
 
az once ofise gelirken sabahin 8.30 unda araba 33 derece gosteriyordu, dun aksam giderken de saat 7.30 gibi bi ara 36 derece gosteriyordu.
 
rüzgar hiç bir türlü esmiyor ya..aşırı nem var şıpıdık şıpıdık dolaşıyoruz :D
 
evde klima yok..nedense klima olsun girişimim de yok ama..Allah'tan arabalarda var arabada yatıp uyuyasım geliyo bazen.. :D :D :p
Aynen walla Leonun nasıl bi kliması varsa 2 dakikaya buz gibi yapıyor ortamı insanın içinden çıkası gelmiyor.. Dün gece eve geldim arabadan inesim gelmedi.. İlginçtir klimasında hasta olmadığım ilk araba :eek:key:
 
murat aynn klima stay la ama fazla durma altında geçen beni yamultuyodu uyuya kalmışım :D
 
Geri
Üst Alt