Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

süspansiyon yada amortisör sorunu yardım

Gsaer

Kayıtlı Üye
Katılım
2 Ağu 2011
Mesajlar
20
Yaş
34
arkadaşlar 1.6 sport rider ibizam var 215*40*17 lastiklerim var felaket derecede süspansiyonlar sert ve içeride gıcır gıcır ses yapıyor benim sinirlerimi bozuyor bunun en garanti çözümü nedir ses çok sinirimi bozuyor bunun sebebine satıcam artık arabayı yardım ederseniz teşekkür ederim :)
 
jant lastikten vazgeçersen en mükemmel çözümü bulursun
mesela benim araç referance 175 70 r 14 orjinal jantı ben 185 60 r 15 jant lastiğe geçtim konfor bariz azaldı eğer istersen eski r14 orjinal lastik jant takımını uygun fiyattan verebilirim çok az kullandım patlak balon veya en ufak hata yok
 
ya da yumuşak bir yay vede uygun amartisore geçebilirsin ama yol tutuşun azalabilir polonun yay ve de amartisor daha yumusak ama bizim arabaya uyar mı bilmiyorum yay ve amartisor un ikisini birden değiştirmek yerine ikisinden sadece birini daha yumuşak olanıyla değiştirebilirsin ama aradığın sonuca en kolay ulasabileceğin en faydalı uygulama jant ve de lastiktir
ince yanak lastik malesef darbeleri hiç absorbe edemiyor
 
görsellik için yptıklarımız konfordan taviz vermemizi gerektiriyor en kısa çözüm orjinallere dönüş....
 
Arabanın üstündekiler orjinal jantları mı ? Yay-amortisör kombinasyonu nedir ? Bunların hepsinin stock olduğunu düşünüp cevap vericek olursam seslerin izolasyon ile azalacağını söyleyebilirim.
 
o zaman ben bi servise gideyim jantlar orjinal 215*40*17 nasıl bir sistem var ona göre bilgi verirsiniz
 
Geri
Üst Alt