Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Sürüş modlari

ufku34

Kayıtlı Üye
Katılım
16 Ağu 2013
Mesajlar
2
Yaş
35
Arkadaşlar herkeze iyi pazarlar sormak istediğim bi soru var yeni leon fr sürüş modlarını değiştirdiğimizde süspansiyonada etki ediyomu bu konu hakkında

bilgilendirirseniz sevinirim.
 
Selam, benim bildiğim ve fark ettiğim süspansiyonda bir değişiklik olmuyor. Gaz hassasiyetinde bir farklılık hissettim.
 
surucu modlarında beygıre baglı Bır degısıklık oluyor yanı fr ve tdı arac arasında cok fark var. soyle acıklıyım zaten Bıldıgınız gıbı 4 mod var eco normal spor kısısel olarak
normal mod: zaten aracın normal olması gereken kataloglarda yazılan ortalama degerlerı almak ıcın kullanılır dıreksıyon orta yumusaklıkda gaz tepkımesı 3,2sn olarak kayıtlıdır.
eco mod: dıreksıyon yumusak gaz tepkımesı 6,8 sn Ecomotıon ozellıgı sayesınde emısyon oranını artırıp tasarruf yapmaya yoneltır (sag serıtten 6. vıtesde mak:80 km hızla kullanmanız yakıt tuketımın ortalama 4,7ye kadar dusmesını saglar.)
spor mod: dıreksıyon hızla duyarlı sertlesme ,vıtes gecıslerının daha rahat olması ıcın vıtes kavramanın kılıtlerının kalkması ,gaz tepkımesının 2,8 sn ye kadar dusmesı ve bırbırınden bagımsız 4 suspansıyonun yumusamasını saglıyor. zaten bırtek aracta olan tam olan 140 beygır gucu kullanan moddur. yanı buna gore dızel aracda bu kavramlar degısıklık gosterebılır.
 
suspansıyona fark etmıyor tabıkıde havalı suspansıyonmu varkı her moda gore degısım gostersın duz suspansıyon var bırtek arkadsların dedıgı gbı gaz tepkısınde degısmler oluyor
 
Ayrıca TDi motorlar da sürüş modları bulunmuyor.
Süspansiyona etkisi yoktur fakat gaz tepkisi artığı için direksiyonunda hızlanmada sertleşmesi kullanıcıda böyle bir algı yaratmış olabilir.
 
Gaz tepkimesi hassaslaşıyor, direksiyon sertleşiyor. Süspansiyonda bir değişiklik olamıyor malesef.
 
Geri
Üst Alt