Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Sönmeyen hava yastığı uyarısı

b.arat

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
19 Eyl 2010
Mesajlar
232
Yaş
44
Arkadaşlar merhaba. Ön yolcu hava yastığını anahtarla on konumundan off konumuna almak suretiyle devre dışı bıraktım. Sonrasında on konumuna almama rağmen göğüsteki off (kapalı) uyarısı sönmedi. Hava yastığını tekrar devreye almak ve göğüsteki uyarıyı söndürmek için nasıl bir yol izlemeliyim?

Bir de arkadaşlar 2005 yeni kasalarda anlık tüketim yol bilgisayarından görülebiliyor mu? Yol bilgisayarının ayarlarını nereden yapabilirim? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
 
Aracı bilgisayara bağlayarak silmeyi deneyin. Eğer bilgisayara bağlayınca geçmiyosa, koltuk altında ufak bi direnç var. O parça değişince düzeliyo. Servise götürürseniz komple yenilerler ve çok pahalı tutar.
 
koltuğun altındaki soketi söküp takarsan ışık sönebilir(fakat zor bir iştir en azından bana göre:))...bulunduğun yerde seat serwisi olmayabilir
100km.de gösteren ibarenin hemen bir öncesi anlık olması gerekir...
 
yol bilgisayarın kolunun altında weya yanında reset düğmesinden ayarlarını yapabilirsiniz.
 
bilgisayara bağlanmadan biraz zor..
 
akunun kutup basını sok tak hata kodu gıbı uyarıları beyın sılcektır,ısıkta söner;)
ek olarak bunu yaparken teybının kodunun da gırılmesı gerekıcek sonrasında,eger kodun yoksa servıste Dıagnostıkle sondurt
 
Teşekkürler Can bey. teyp kodunu bilmiyorum. aracı aldığım kişiden temin etmeye çalışacağım. en olmadı servisin yolunu tutarım.
Cezmi bey reset düğmesiyle saati ayarlayabildim ama anlık tüketimi ya da kalan benzinle gidilebilecek yol miktarını göstermesini sağlayamadım. şu anda yol bilgisayarında saat, gidilen toplam km ve en altta sıcaklık değerleri yer alıyor. ayarı ne şekilde yapabileceğimi kabaca tarif ederseniz sevinirim.

bir de bizim araçların kullanım klavuzlarını bulmak bu kadar zor mu yahu? diğer markaların türkçe kullanım klavuzları nette kolaylıkla bulunabiliyor:(
 
barış bey araç referans'mı sizin
 
Evet, referans... sakın ölçmüyor demeyin valla üzülürüm. koca araba sonuçta:)
 
Geri
Üst Alt