İyi bir usta plastik astar yaparak boya atarsa hiç sorun olmazArkadaşlar rs tuningde kırılmaz aero tampon taktıran var mıdır? Varsa kalıbı ve boya tutma durumu nasıl?![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Peki bunu bizim gruba özel bir fiyatla temin edebileceğimiz bir yer varmıdır ? Mesela ( tampon + plastik spoyler + plastik yan çıta )İyi bir usta plastik astar yaparak boya atarsa hiç sorun olmazArkadaşlar rs tuningde kırılmaz aero tampon taktıran var mıdır? Varsa kalıbı ve boya tutma durumu nasıl?![]()
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Ben rs tuning ile sponsorluk var diye sordum belki yaptıran vardır diye. Tabi ki uyguna veriyorsa alınabilir cünkü piyasada başka kırılmaz plastik aero satan yerlerde var.Peki bunu bizim gruba özel bir fiyatla temin edebileceğimiz bir yer varmıdır ? Mesela ( tampon + plastik spoyler + plastik yan çıta )İyi bir usta plastik astar yaparak boya atarsa hiç sorun olmazArkadaşlar rs tuningde kırılmaz aero tampon taktıran var mıdır? Varsa kalıbı ve boya tutma durumu nasıl?![]()
RsNerden aldınız hocam
Bu tampon gerçekten çok güzel. Hem de orjinaline göre daha hafif sanırım. Dış yüzeyi boya konusunda beni de korkutuyor. Ancak boya uygulaması yapılmış resimleri de var bu nedenle sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.Arkadaşlar rs tuningde kırılmaz aero tampon taktıran var mıdır? Varsa kalıbı ve boya tutma durumu nasıl?![]()