Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Rossi, Monza için Ferrari ile görüşmüş

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
Valentino Rossi, İtalya Grand Prix’de Ferrari adına yarışma ihtimali konusunda İtalyan ekibiyle konuştuğunu açıkladı.

MotoGP şampiyonu İtalyan sürücü, pistlere veda etmeden birkaç yıl önce Ferrari ile Formula 1’de yarışmayı düşündüğünü söylemişti.

Felipe Massa’nın sakatlığının ardından ismi Ferrari ile anılan Rossi, Luca Badoer’in yerine geçmeyi düşündüğünü, ancak boyun kaslarının hazır olmaması, araçla sürüş yapma fırsatı bulamaması ve şampiyonluk mücadelesinden dolayı, bu fikrinden vazgeçtiğini ifade etti.

Rossi, Misano’daki MotoGP hazırlıkları sırasında yaptığı açıklamada, “Domenicali ile konuştuk, fakat iki büyük problemimiz vardı” dedi.

Rossi, “İlki, boyun kaslarım, çünkü bu boyunla yarışı bitirip bitiremeyeceğimi bilemiyorum. Monza, boyun için çok zorlayıcı değil ancak yine de çok büyük efor sarfetmek gerekiyor” diye konuştu.

İtalyan sürücü ayrıca, “Bu arada MotoGP’de şampiyonluk mücadelesi veriyor olmamdan dolayı, Monza’daki yarış tabii ki çok büyük bir strese neden olacaktı. Sonuçta MotoGP’de kalmak daha iyi olacaktı” dedi.

Bununla birlikte Domenicali’ye her şeye rağmen, F1’de yarışma fırsatını değerlendirme konusunda istekli olduğunu söylediğini belirten Rossi, aracı anlamak için üç günün yeterli olduğunu, bunun da imkansız olmadığını ifade etti.

TurkiyeF1.com
 
Rossi ve Loeb'ün gelmesini çok isterim..İkisi de müthiş adamlar..Umarım gelirler de tribünler dolar...hatta yakında ben de gliyorum..RedBull ile görüşmelerim devam ediyor..Uygun verirlerse bir koli RedBull alıcam;)
 
Rossi yıllardan beri F1 ile bi bağlantı kurmaya çalışıyo her nedense sıkıldı her halde 2 tekerden..Loeb'ün gerçek anlamda F1'de yer almayacağı haberde de geçiyo zaten..
 
Geri
Üst Alt