Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Rosinante ile ilk seyahat :)

Trocero

Kayıtlı Üye
Katılım
11 May 2012
Mesajlar
9
Yaş
48
Geçen hafta perşembe günü aracımın deposunu doldurdum 49.3 lt benzin aldım depo neredeyse boşalmıştı hatta her anyolda kalırım diye tırsmadımda değil , depo dolduktan sonra şehir içinde 100 km yol yaptım ve cumartesi sabah Ankara dan İstanbul'a doğru yola çıktım ve pazartesi akşam üstü Ankara'ya geri geldim toplamda 1030 km yaptım. Aracım şu anda 2300 km ve okuduğum yorumlar ve aracı teslim aldığım zaman söylenenlere göre 15.000 km bakımından sonra yakıt tüketiminin daha da düşeceği söyleniyor. Ortalama hızım ise 95-100 km civarındaydı. Sonuç olarak dsg saçmalamazsa seat ibiza sınıfının fiyat performans canavarı derim :D, ibiza'dan önce otomatik kia ceed düşünüyordum ibizamı almadan önce bir arkadaşım aldı ceed dizel olmasına rağmen şehir içindede dışındada ibizam'dan fazla yakıyor ne diyeyim iyiki ibiza almışım. Tek bir sorum olacak ibizasına ses yalıtımı yaptıran oldumu aramızdan?
 
Araç bilgilerini güncellermisin ne var sende
 
Ibizayı bilmiyorum da Leona ses yalıtımı yaptıran var...
 
aracınızın bilgilerini profilinizden güncellerseniz daha doğru olur. çünkü ibizanın hangi model we motorundan bahsettiğiniz daha rahat anlaşılır we fikir olur

- - - Mesaj Birleştirildi - - -

Araç bilgilerini güncellermisin ne var sende
Yekta abi yine benden saniye farkıyla önde:D
 
Güncellemeyi unutmuşum özür dilerim, makyajlı kasa 1.2 TSI DSG.
 
Geri
Üst Alt