Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ronaldinho resmen Flamengo'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

biLaL

Kayıtlı Üye
Katılım
7 Ocak 2011
Mesajlar
1,579
Yaş
41
İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından AC Milan’da forma giyen Ronaldinho, Brezilya’nın Flamengo takımıyla anlaştı.

Flamengo Kulübü’nün internet sitesindeki habere göre, Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) tarafından verilen "Yılın Futbolcusu" ödülünün eski sahibi Brezilyalı Ronaldinho ile 4 yıllık sözleşme imzalandı. Haberde, "Kısaca Ronaldinho Gaucho olarak bilinen Ronaldo de Assis Moreira, Flamengo forması giyecek" denildi.

Takımı AC Milan’dan, kendine yeni bir takım araması konusunda geçen hafta izin alan Ronaldinho’nun Flamengo’ya transferi, birkaç gündür gündemdeydi. AC Milan Asbaşkanı Adriano Galliani, hafta sonu iki kulübün anlaşmaya vardığını duyurmuştu.

30 yaşındaki futbolcuya, alt yapısından yetiştiği Gremio takımı ile Palmeiras da talip olmuştu.
 
vay be..adam neydi, ne oldu..ben olmasam barça da olmaz dedi,restini görmediler, dağıldı gitti..ibra onun gibi olmayacak gibi..
 
Yıllardır hayaranı olduğum bir futbol topunun ayağına bu kadar yakıştığı futbolcu nadirdi yer yüzünde şuanda geldiği noktaya çok üzülüyorum. Hagi gibi 34 yaşına kadar gündemde olup öylece futboldan ayrılmasını beklediğim yıldızdı ama olmadı... yine futbol topunun Ronaldiden başkasının ayağına yakışacağını düşünmüyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt