Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Rolantideki aracın devir sorunu...?

schumi

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Ağu 2009
Mesajlar
8,180
Merhaba arkadaşlar...

Bugün arabamda farkettim normal kırmızı ışıkta vites boşta iken beklerken araç rolantide tam 1000 devirde gaz sesi sanki biri gaza hafif dokunurmuşcasına ses geliyor,bir süre sonra 1000 devirden düşüp 500-600 devir civarlarına iniyor,tabi ses de azalıyor...sizce bu neden kaynaklanıyordur..?Daha önce böylemiydi emin değilim ama olsa dikkatimi çekerdi.Son bi kaç gündür böyle...

Faydalı bilgileriniz için şimdiden Teşekkürler...:)
 
aklıma ılk gelenler atesleme bobini,lambda sensoru veya gaz kelebeği olabılır...ama buyuk ıhtımal gaz kelebegıdır,temızletırsen sorun kalmaz dıye dusunuyorum..
 
aynı sorun bendede vardı kendı kendıne gaz verıyor yada devir düşüyordu balata spreyi aldım gaz kelebeğine sıktım temizlendi vede sorun ortadan kalktı ;)
 
Bilgiler için teşekkürler arkadaşlar..:)Yarın temizleteyim bende gaz kelebeğini..Umarım sorun çözülür...
 
birincisi gaz kelebeği eğer öyleyse aynen balata spreyiyle temizlemen işi çözücektir
ikincisi araçta tüp varsa yazılımını tekrar güncelletmelisin tüplü araçlarda oldukça fazla yaşanıyo diye biliyorum
başkada bişi bilmiyorum :D
 
Sezgin sorun çözüldü mü?
Bi açıklama yapsan da bizde aydınlansak :D;ne yapınca çözüldü ya da çözülmedi ? :confused:
 
gaz kelebeğidir..benim gaz veriyor sonra da stop ediyor zaman zaman :) önemli birşey değil ama
 
Filtrenin boğazını bi temizletin olmadı kesin çözüm için yetkili servislerde aracı makineye bağlatıp gaz adaptasyonu yaptırın.
 
Geri
Üst Alt