Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

RNS 510 yerine Pioneer veya Kenwood

eroldursun

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Mar 2011
Mesajlar
368
Yaş
43
rns510 şuan alabilecek yada almak isteyenler bana mesaj atabilir yarına kadar :) 2600 normal fiyatı. 2500'e düşürmeye çalışıcam almak isteyenlere göre adamla konuşabilirim. ürün d versiyon ve sıfırdır ayrıca görüntü halinde video kapanmamaktadır :) alacak olanlara göre adamla konuşurum :)
 
İç yapısı aynı olanlar, Ford için olunca 1300TL, VW uyumlu yazınca 2300TL, Çin fob çıkışları da 200$ civarı, bence bu rakamlar verilmez.
 
Kenwood mantıklı bir alternatif. Hemde görsel açıdan çok estetik. Tabi tekniğini bilemiyorum
 
Ayrıca bi sistem bağlanılcakmı arabaya?yani müzik sistemi yapılcakmı?yapılcaksa kesinlikle pioneer ama orj kolonlar ile müzik dinlenicekse gösterdiğin kenwood gösterdiğin pioneerden daha biçimli duruyor.Ama ben olsam yine her şekil pioneere kaçardım,illa bu değil sonuçta,40tane modeli mevcut...
 
Benim pioneer bundan...navigasyonu biraz yetersiz onun disinda gayet guzel memnunum cok...pesin alirsan 2200 civari..
 
yok abi peşin para nerde alabilirsem zaten o siteden alcam 10 taksite falan anca keser beni:D
ayrıca ses sistemi falanda bağlamicam orjinal kolonlarla kullanıcam
ama benim gözümede kenwood daha iyi gözüküyo bakalım ne olur sonumuz
 
Goruntu olarak Kenwood tabiki..kamera ve ipod baglantisini da mutlaka taktir..
 
Geri
Üst Alt