Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Rns 510 Montaj

taner1905

Kayıtlı Üye
Katılım
22 Ara 2010
Mesajlar
168
Yaş
42
arkadaşlar merhaba.
aracım için yurtdışından rns 510 navigasyon aldım. 2-3 gün sonra geliyor fakat bu cihazın montajını sizce nereye yaptırayım.
daha önce bu cihazı alıp sorunsuz olarka montaj yaptıran arkadaşlar nereye yaptırdı bilgi verebilirseniz sevinirim.
benim amacım araca zarar vermeden temiz bir işçilikle bu işi yaptırmak.
duyumlarım ender elektronik diyor ama. orda taktıran arkadaşlar oldumu acaba armızdan.
 
walla ben henüz rns 510 almadım ama aybaşında alıcam inşallah
montaj için tek gidicem yer var oda ender elektronik
çok iyiymiş burda yazılanlara göre
 
bakım için doğuş esenyurttan randevum vardı 2-3 saat sürüyo dediler olmadı bende endere giderim cumartesi günü
 
evet saçmaladılar.. enderi aradım yarım saatte hallederiz dedi metin bey..

ben iyisimi bakımı yaptırıp maltepeye basayım.. adresi iphone haritadan gönderebilecek kimse varmı ? karşıyı hiç bilmiyorum da.

eğer haritalardan gönderebilen olursa numaram 0536 2399999
 
harbiden de 2-3 saat fazla yaa. bende sabırsızlanmaya başladım biran önce gelsede şu cihazım gidip taktırsam bende. ben yakın oturuyorum endere ama tam yerini bende bilmiyorum.
 
Arkadaşlar 2-3 saatlik birşey yok çerçeveyi çıkardıktan sonra 4 vidayı söküyorsunuz soketler aynı sadece gps antenini çift taraflı bant ile bir yere sabitlemeniz gerekmekte. Ben serviste yaptırmıştım 30dk sürmüştü. Sonra enderde işlemler yapıldı. Siz bile takabilirsiniz yani 2-3 saatlik işi yok ;)
 
2-3 saat sürmez servisler hep böle saat verio 20dk halledip verolar ama servise gitmeyin ender elektronik metin abi çok iyidir kesinlikle ender elektronik e gidin ben 3 aracımında rcd510 unu sök tak işlerini enderde yaptırdım en ufak zarar gelmior iç mlzemeye içiniz rahat olsun
 
Arkadaşlar eli yatkın olan herkes montajını yapabilir çerçeveyi söktükten sonra 4 tane vida sökülüp tekrar takılacak soketler zaten aynı
 
Geri
Üst Alt