Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Revo

Mert G

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Ağu 2010
Mesajlar
413
Yaş
43
Arkadaşlar selam,
Netten bakınıyordum da, hiç bizden arabasına revo chip yaptıran var mı merak ettim.. Direk OBD'den mi atıyorlar yoksa beyni mi açıyorlar?? ibizada 220hp civarı bir değer veriyormuş, ufaktan kafamı çeliyor valla:)
 
tsı yaptırdık obd den baglayıp yapıyor ama sızde nasıl bılmem ...
 
obd'den olursa benimki de harika olur.. peki söylediği değerlere ulaşabildiniz mi?
 
normal Ibiza'da beyin sökülüyo ama Ibiza Cupra'da nasıl bilmiyorum sökülmeden yapılma ihtimali var sistemi farklı olabilir..
 
powershopu aradım az önce bi beyne bakmak lazım, büyük ihtimalle obd'den olur dediler..
ya bende düşünüyorum acaba 210-220 arası almak ne kadar sağlıklı diye ama zaten standardı 180hp, %15-20 arası bir artış olucak..
 
Obd dendır Cupranınkı med17 beyın olması lazım 125 lık tsı lardakı gıbı.210-220 bg arası b deger alır egsoz fıltre ıle takvıye yapılırsa cok daha ıyı olur
 
TSI motorlar yüklenince dağılıyo. Pek dayanıklı değiller.
 
o standart konusu tartışılır... vw de 160 ve 170ps olarak 2 motor seçeneği ile satışa sunuldu ve seatda 180ps si var . şimdi burdaki soru "hangisi standart":p:eek:key::hosgeldin:
 
o standart konusu tartışılır... vw de 160 ve 170ps olarak 2 motor seçeneği ile satışa sunuldu ve seatda 180ps si var . şimdi burdaki soru "hangisi standart":p:eek:key::hosgeldin:
ben kendi arabam için konuşuyorum o yüzden bnm için standard değer 180..
filtre konusunda haklısın ama egzos orjinal bir kit çıkmadan zor gibi,
sanayilerde uğraşmak istemiyorum pek..
 
Geri
Üst Alt