Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

renk değişimi!

cck_21

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Kas 2011
Mesajlar
61
Yaş
38
arkadaşlar siyah leonu beyaza kaplatmayı düşünüyorum daha önce yapan var mı memnun musunuz?sonradan bozulma olur mu acaba ? veya olurda ilerde sökmek istediğimizde boyasına zarar verir mi?
 
bişey olmaz, yaptıran epeyce bir üye var. Benim favori rengim yanar döner mor, her yer beyaz oldu. beyaz güzel ama daha farklı seçenekler olsa daha hoş olurdu. ikinci favori rengim yine yanardöner tonlardan turuncu, beyaz olacaksa da elmas beyazı.
 
siyahın çiziklerinden lekelerinden bıktım o yüzden bundan böle araba alırsam beyazdan şaşmam şu anda kullandığımıda kaplatırsam yine beyaz yaparım :) kupra ön arka tamponlar için en iyi renk beyaz
 
beyazdan önce elmas pembesini gör öyle karar ver, beyaza en yakın ama farklı renk. bizimki sadece tavsiye keyf sana kalmış.
 
günaydın..neden olmasın
ama tek bir sorun var gerçekten işinin ehline yaptırmak lazım yoksa çok kalkıyor ve belli oluyor..
hatta siyahın avanlarını kullanabilirsin aynaları siyah bırakırsın tavanı siyah bırakırsın tamponda siyah kalması gerekne yerler kalır gibi böyle alternatifler de var..

kişişel fikrim ise ben siyah hastasıyım..
 
aynaları düşünmüştümde tavan aklıma gelmemişti bu çok iyi oldu :=)
 
Varol abi lotodan para çıkarsa ben sana zorla beyaz araba yapacam puhaha
 
eskiden beyaz araba sevmezdim ama son zamanlarda çıkan beyaz arabalar çok güzel oluyor yaw :) audi a5 bmw 5.20 m gibi arabalara çok yakışıo beyaz.leonunda body kitlilerine yakışıo
 
alttaki boyaya herhangibirşey olmuyor değil mi yani istediğimiz zaman bunu iptal edebiliyoruz araba orjinal rengine kavuşuyor yani ?? bunu ortalama maliyeti nedir ve nerede yapılır ? bilgisi olan varsa öğrenebilir miyim ?
 
şiddetle 3d karbon öneririm.. Rengi sana kalmış.. gerçi 3d lerde çok renk yoktu sanırım ;)
 
Geri
Üst Alt