Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Renault Symbol LPG'yle yollarda

Ali

Kayıtlı Üye
Katılım
2 Ocak 2011
Mesajlar
1,659
Yaş
38
Renault'tan yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin son üç yıldır en çok satılan otomobili olan Renault Symbol, ekonomi ve güvenliği bir arada arayan müşterileri için Oyak Renault Fabrikaları'nda orijinal olarak LPG'li üretilen modeliyle otomobilseverlerin karşısına çıkacak.

Oyak Renault Fabrikası'nda üretilen bu otomobiller, geniş yetkili servis ağıyla Renault Şebekesi'nde bakım hizmetlerini alabilirken, yine tüm Renault ürünleri gibi 3 yıl/100 bin kilometre garanti avantajından da faydalanabilecek.

29 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan Symbol 1.2 16V 75 bg LPG'nin, Authentique Edition ve Expression donanımları olmak üzere iki farklı donanım seviye bulunuyor.
AA
 
bencede 1.2 de performans hissediler derecede düşebilir dişye tahmin ediyorum ve fiyat bilgim yok ama 29.5 ise cidden fazla bencede...
 
reno son yıllarda bu yakıt işini baya geliştirdi..yakıt tüketimleri çok uygun..çekiş meselesinde size katılıyorum
 
Geri
Üst Alt