Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Red Bull: 'Her yarış final havasında olacak'

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
Red Bull Racing takım patronu Christian Horner, şampiyonluk yarışında Brawn GP'yi geride bırakabilmek için her yarışı Dünya Kupası Finali gibi göreceklerini söyledi.

Artık önlerine çıkacak fırsatları yitirmek gibi bir lüksleri olamayacağını kaydeden Horner, takımın birbirine kenetlendiğini belirterek, "Artık her hafta sonu, hata yapmamamız gereken bir Dünya Kupası Finali" dedi.

Takımın şu an kazanmak için herşeye sahip olduğunu vurgulayan Horner, "Çünkü son dört beş yarıştaki ortalamaya bakarsanız, kazandığımız ivme, Brawn'ınkinden çok daha fazla" diye konuştu.

Şampiyona lideri Jenson Button, en yakın takipçisi olan takım arkadaşı Rubens Barrichello'nun 16 puan önünde yer alıyor. Red Bull çifti de birkaç puanlık farkla hemen arkasından geliyor.

Haziran ayındaki Türkiye GP'den bu yana son beş yarışa bakıldığında Button sadece 11 puan toplayabildi. Aynı dönemde Barrichello 21, Vettel ve Webber ise 24 puan topladı.

Horner, şampiyonada hala önlerinde uzun bir yolun ve puanları kapatmaya yetecek kadar yarışın olduğunu söyleyerek, "Heyecanlı bir finiş olacak" diye konuştu.

TurkiyeF1.com
 
herkes çok iddialı
 
sınırlamalar artık formuladan soguttu zevkı aldılar ınsanların elınden
 
grid tersine dönünce herkes iddialı oluverdi..
 
Geri
Üst Alt