Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ramazan sohbetleri..

Lejyoner

Administrator
Katılım
11 Eki 2010
Mesajlar
9,069
Yaş
46
Bu gece kalkılacak sahurla beraber başlayacak olan mübarek Ramazan ayının tüm arkadaşlarımız ve aileleri adına hayırlı geçmesini dileriz..

Ramazan ayı boyunca ramazanla ilgili sohbet,görsellik ve videolarımızı bu başlıkta paylaşabilirsiniz..
 
ne yaparsanız ne paylaşırsanız paylaşın ama sadece YAPTIĞINIZ İBADETLERİN RESMİNİ burada paylaşmayın . İbadetin en makbulü habersiz yapılandır kimse kimsenin ne olduğunu bilmez bilemez,kendi iç dünyanızda huzuru bulacağınız,hayırlara vesile olacağınız ve hayırlar yapacağınız,ramazan gecelerinde hoş sohbetlerle renklendirdiğiniz dualarımızın kabul olacağı bir ramazan diliyorum ALLAH tüm dualarımızı , ibadetlerimizi , hayırlarımızı kabul etsin HAYIRLI RAMAZANLAR SCW
 
Hayırlı ramazanlar bütün arkadaşlara
Tutacak olanlara sıçaklarda ALLAH kolaylık versin. Sağlık nedenleriyle tutamayanlara da ALLAH sıhat versin. Herkese kalabalık sofralı iftarlar dilerim.
 
Sahurda sofra hazırlanırken sohbete burdayım:)
 
Geri
Üst Alt