Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ramazan bayramınız kutlu olsun..

Lejyoner

Administrator
Katılım
11 Eki 2010
Mesajlar
9,069
Yaş
46
Son iftarın açılacağı bu akşamdan sonra bitecek olan ramazan ayını muteakiben başlayacak bayramınızı aileniz ve sevdiklerinizle beraber kutlarız,nice bayramları hep beraber görmek dileği ile..
 
Tüm SCW ailesinin bayramını kutlarım..sağlıklı,huzurlu nice bayramlara kavuşmak dileği ile..
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: bilo
Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle.
 
Bayramda siteye giremiyeceğim için şimdiden tüm arkadaşlarimin ramazan bayrami mübarek olsun kazasiz belasiz bir bayram dilerim
 
Başta sitemizin emektarı [MENTION=4]kfy[/MENTION] Cezmi baba ve diğer tüm arkadaşlarımın mübarek Ramazan bayramını kutlar,birlikte nice bayramlar dilerim...

oi8zmq.png
 
Bayramınız şimdiden mübarek olsun. Allah bir sonrakilerine kavuşturmayı nasip etsin.
 
Ramazan Bayramınız kutlu olsun sevgili aile fertlerim...
 
Geri
Üst Alt