Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

"Raikkonen'in McLaren'a Dönmesini Umuyorum"..

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
F1 patronu Bernie Ecclestone, sezon sonunda Ferrari'den ayrılacak olan Kimi Raikkonen'in, McLaren'a dönmesini umduğunu söyledi.

Ecclestone, Suzuka'da gazetecilere yaptığı açıklamada, "Kimi'yi iyi bir araçta göreceğimizi düşünüyorum. McLaren'da görsek iyi olur değil mi?" diye konuştu.

Raikkonen'in Ferrari ile olan anlaşmasının bir yıl önce sona erdirilmesi hakkındaki soruya ise Ecclestone, "Farklı bir kültür. Kimi muhtemelen İngiliz tipi bir takımda daha iyi olur. Umarım eski Kimi gelecek sezon ortaya çıkar" dedi.

Ecclestone ayrıca, dünya ralli şampiyonu Sebastien Loeb'ün Abu Dabi'de yarışacağı konusunda söylentilere de değinerek, "Açıkçası kendisini (F1 pistinde) görmek isterim. İyi tanıdığım bir çocuk. Değişik insanların olması güzel bir şey. Hoş bir çocuk" diye konuştu.

Suzuka pistinin kısmen yenilenmesinden mutlu olduğunu da belirten Ecclestone, "Şimdi Silverstone'dan niçin şikayetçi olduğumu anlayabilirsiniz. Suzuka'da gerekli yenilemler yaıpldı. Buraya dönmemizin şartlarından biri de buydu" dedi.

TurkiyeF1.com
 
Geri
Üst Alt