Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Radarlar Hakkında!!!......

LeonRider

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
1,924
Yaş
41
Arkadaşlar 3Gündür E5 bostancı Göztepe istikametinde Siyah Hyundai Era siyah camlı baya teşekküllü içinde birçok ekran ve cihaz bulunan ve ağır seyir halinde Radar denk geliyo başka gören varmı ve bu araçlar seyir halinde ceza mı kesiyolar anlayamadım.... bilgisi olan varsa paylaşabilir mi bizlerle?
 
ben hiç görmedim..
TEM'de yıllardır olan bi sivil yeşil Coralla var bildiğim sadece..
 
artık şehir içindede mi var bunlar?
ben bu yaz manisa izmir yolunda seyir halindeki radarı sollayıp ceza yemiştim.İstanbuldada varsa yuh artık
 
TEM'de Kurtköy çıkışına gelmeden çok ceza yiyen biliyorum 3 senedir gidip geliyorum sürekli hiç ceza yemedim, yemek de istemiyorum ama TEM'de bile ceza kesiliyomuş..
 
yok artık Lebraham .:) iyice coştular valla. Belli bir kotaya ulaşmaları gerekiyormuş her gün diye biliyorum artık kime ne duşerse oluyor:)
 
o kota kimlik kontrolü için ya trafik için değil.. :)
 
Arkadaşlar E5 te BOstancı istikametinde bir siyah bir beyaz iki tane siyah camlı hyundai accent var ikiside tam teşekküllü bilginiz olsun ;) E5te ne yapıyolar bilmiyorum ama dolaşıyolar bu kısa mesafede birçok kez denk geldim...
 
radar artık tarfiğin bir gerçeği bence alışsanız iyi olur :)
 
o dediğin istikamette radar olacağını hiç sanmıyorum. Yıllardır hiçte görmedim, zaten orda çevirme falan olsa halk galyana gelir isyan eder. Bence rutin gezen sivil otolarından başka birşey değildir.
 
Geri
Üst Alt