Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Raceland Coilover Yardımı

erim

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Nis 2011
Mesajlar
471
Yaş
33
Arkadaşlar raceland marka coilover buldum 2. el .Çok az kullanılmış sıfır gibi 600 tl fiyat istiyor sizce bunu mu taktırıyım yoksa normal yay mı ?
 
Raceland coiloverlar genelde sert karakterli ve sertlik ayarı yapılamayan sadece yükseklik ayarı yapılabilen coiloverlardır konfor istiyorsanız 5cm yayla daha konforlu olursunuz 5cm yayda aracı güzel düşürüyor zaten...
 
Ne çok düşürsün ne de az düşürsün istiyorum aslında 3 az geliyor 5 de çok geliyor ondan bunu düşündüm istediğim gibi ayarlarım diye :)
 
5 cok dusurur haberın olsun on surtme yapabılır

deneyebılırsın bence coil i
 
coil ucuz bence yay parasına neredeyse o yüzden yay almaktansa coil almak daha mantıklı raceland nasıldır bilemem ama coille hiç olmazsa istediğin yüksekliğe getirirsin yayda belirli bir yükseklikte kalacaksın değiştirme şansı olmayacak
 
Arkadaşlar coil hakkıındada fazla bilgim yok bu indirmeyi kaldırmayı nasıl yapıyoruz coilde ? bide taktığımızda arabanın orjinal seviyesinde mi kalıyor biraz açıklarsanız çok sevinirim?
 
600 lira iyi rakam içinde amortisörü de var kendininkileri bir kenara koyarsın..
kaldırma indime kolay iş..
üzerinde tırnlakar var.çevirerek alçaltıp yükseltiyor sonra takıyorsun...üzeinde ise önleri özel anahtarı ile çevirerek ayarlıyorsun..
arkalar için en kolayı aracı lifte almak kendini salıyor..yayları çıkartıyorsun coillerin yayları amortisörden bağımsız arkada eğer yüksekliği beğenmezsen...lfite arkanın vidalarını çıkarıp yayları serbest bırakıyorlar..elle çevirerek istediğin ayara getiriyorsun
 
valla ben birtek kw nin coillerini ayrık bir şekilde gördüm oda varol abinin anlattıgı gibi oluyor çok basit bi iş aslında yazarken uzun olduguna bakma:)
 
Çok kararsızım ya bunu taktırıcam ya da H&R nin 40 cmlik yayını
 
hıyar güzel ama hıyarın yayını alacagına coil al derim ben hiç olmazsa komple kit
 
Geri
Üst Alt