Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Psikoteknik?

YEKTA

Kayıtlı Üye
Katılım
30 Kas 2010
Mesajlar
6,728
Yaş
49
Arkadaşlar abartısız 22/23 senedir araba tepesindeyim esasında ehliyetim E sınıfı fakat son 8 senedir ehliyetsiz araç kullanıyorum ve nihayet 04/08/2011 tarihi itibarı ile ehliyet geçici iptal cezam sona eriyor şimdi bu ehliyeti geri almam için psikoteknik raporu almam gerek.Eskiden bizim kamyon şöförlerine parayı verip alıyorduk bu raporu şimdi bu gıcırtılı işle uğraşmak istemiyorum parayı verip raporu alabileceğim (çakmasını değil ama gerçeğini savcılıktan teyit alınıyormuş başım ağrımasın) bir yer varmı?bu konuda kim yardımcı olabilir keyifli forumlar..
 
ben askerde almıştım o raporu ambulans şoförü seçildim sonrada rapor için 1 gün boyunca psikoteknik raporu için sınavlar ve simulasyonda egitim aldım askerden gelirkende raporu yanıma aldım dışarda geçerliligi varmış...
parayı verip raporu alabilecegin yer zor gibi abi yine de araştırmak gerek
 
ben bakırkoyde sınava gırıp aldım.Para ıle sınavsız verılen daha sonra tespıt edılıp ıptal edılıyormus.Çeşitli bilgisayarlarda bazı uygulamalı ve yazılı sınav oluyor.Yaptıgınız degerler yasınıza egıtım durumunuza gore degerlendırılıyor.Bilgisayarda hersey kayıt altında duruyor ve daha sonra bu kayıtlar ıncelenıyormus.Sıze tavsıyem sınava gırın oyle alın zaten yanınızda bulunan uzman sıze yardımcı olacaktır.
 
gittim gördüm atari gibi bi şey işte 2 saat atari oynıycaz galiba
 
arkadaşlar nihayet ehliyetimi aldım

bu arada pisikoteknik raporu lazım olupta sorun yaşayan olursa haberim olsun olayı deldim her türlü yardımcı olurum ......
 
he tamam yekta abi buradanda bunu yazdın ya senin rapor gerçeğini aldıgında bile zor kabul edilecek hahahhaha:)
 
sayfalar takip ediliyor..silin konuyu silin aman başımız ağrımasın..hepimizi şikeden içeri almasınlar sonrapuhaha
 
yok yol yordam gösteririm uygulamalrı anlatırım yardımcı olurum onun içindi :)
 
Geri
Üst Alt