Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

portatif dvd player-araç bağlantısı

18891945

Kayıtlı Üye
Katılım
11 Eyl 2009
Mesajlar
784
arkadaşlar,bir konuda yardıma ihtiyacım var..araçta da kullanabileceğim bir portatif dvd player almak istiyorum..böyle bir alet aldığımda,sesleri araç hoparlörlerinden kalite kaybı olmadan dinlemek için nasıl bir bağlantı yapılmalı? sunny nin bazı modellerinde fm verici varmış,bu sayede araç teybi ile senkronizasyon yapıp,oradan dinlenebiliyormuş..ses ne kadar kaliteli olur acaba? ya da aux girişi lafları dolanıyor,bir ara kabloyla teybi dvd player a bağlıyormuşsun falan..bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
 
En sağlıklı dvd oynatabilen ekransız teyplerden alırsın bence. Onlara tek yapman gereken ekranı bağlamak oluyor.
 
fm vericiler adı üstünde radyo kalitesiyle film yada müzik dinlersin..tavsiye etmem?? aux çıkışın varsa teybinde oradan bağlayabilirsin ama onuda tavsiye etmem..zaten portatif dvd lerin hiçbirini sevmiyorum heryer kablo yığını olacak ve sağlıklı çalşmayacak..sana tavsiyem bir indash yada duble din bir ana ünite olıp olayı kökten çözmen..diğerleri ucuz ama kalitesiz olacaktır..paraya kıymak en iyisi böyle durumlarda??
 
double din kullandım,çok ta memnundum,ama hırsızlara davetiye oldu maalesef..o yüzden ya dediğin gibi paraya kıyıp jvc nin ekranı çıkabilen cihazlarından alırım,ya da portatiflerden kullanırım diyordum..ama pek başarılı değilmiş demek portatif..
 
ben tavsiye etmem kullanışlı değil..duble din al bence birde kapak ayarla gece çıkarken kapağını kapat ve ekran gözükmesin orada..hırsızlarda bu araç boş diye girmezler kanımca..
 
Geri
Üst Alt