Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Plasti Dip Uygulaması

eneSene

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Ocak 2010
Mesajlar
1,285
Birkaç hafta önce siyah renk plasti dip almıştım anca vakit bulup cumartesi günü yapabildim. Öncelikle enteresan bir madde olduğunu söylemek istiyorum. İç kapı kollarında ve yan aynalarda kullandım. İç kapı kollarını hiç zımparalamadan direk yaptım ancak hoş görünmedi ancak pürüzsüz yüzeylerde mükemmel diyebilirim. En kısa zamanda ince zımpara ile denemeleri yapıcam. Resimlerini aşağıda paylaşıyorum. Yan aynalar akşam olduğu için çekemedim en kısa zamanda onu da çekeceğim.











 
emeğinize sağlık.. plasti dip hakkında biraz bilgi verebilirseniz sevinirim nasıl bir madde uygulaması nasıl yapılıyo vs.
 
Aslına bakarsanız sprey boyadan hiçbir farkı yok. Uygulamayı sprey boya gibi yapıyorsunuz ancak çok çabuk kuruyor. Uygulama yapacağınız noktayı ayrıştıramıyorsanız mutlaka çevresini geniş bir daire ile kamufle etmeniz gerekiyor. Çünkü kaportaya vs. sıçrarsa temizlemesi zor oluyor. Sprey boyada kısa aralıklarla fıslatabilirsiniz ancak bunda uygulamaya boş bir yerden başlayıp parçanın sonuna kadar tek seferde geçmeniz gerekiyor. Bu akşam fırsat bulabilirsem bir video eklemeye çalışırım.
 
Abi kaç kat attın acaba? Bunun dağıtımcısı ile muhabbetimizde birisinin Golf 3' ün direksiyon simidini 5 kat ile boyadığını ve aylardır kullandığını söylemişti. Bizim de kat kat atmamız gerek sanırım. Ben senin 2 kat attığını tahmin ediyorum son resme bakarak, yanılıyor muyum?
 
Aslında tek kat ile de kurtarırdı ancak ben son resimdeki bozukluğu ikinci kat ile giderebilir miyim diye yaptım ancak son resim 2 kat atılmış hali. Bu yüzden kafamdakini yakalayamadım. İnce zımpara ile silip tekrar denemesini yapıcam.
 
elinize sağlık güzel olmuş en azından hoş görüntü oluşmuş...
 
yakından bakmadığın sürece görüntüyü anlamıyorsun ama benim içime sinmedi tam olarak zımpara yapıp tekrar yapıcam.
 
Geri
Üst Alt