Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Plakalıklara Arıza ışığı yakmayan Led'li kesintisiz Çözüm!

batum

Kayıtlı Üye
Katılım
14 Nis 2012
Mesajlar
453
Arkadaşlar led ışık sadece plakalıklarda arıza ışığı yakıyor buna çözüm 5W park lambası parelel bağlamak, ben biraz orj. olsun diye soketli tipi bulup bağladım.
Sonradan eklenen 5w lık ampul tampon içinde saklancak olduğundan tamponu eritmesin diye tampon demirine denk getirin Ve herhangibiryere temasını önleyiniz. yada lambaya bir çerçeve takınız veya tampondaki plakalık çerçevesini komple yerinden çıkarın (sağ tarafında tek tırnak var kastırarak çıkıyor ) paralel bağlanacak beyaz duylu lambayı resimdeki gibi silikonla üzerine yapıştırın. en güvenli yer üstü. eğer makaron takılırsa erimeyen ve lambaya temas etmeyen birşey olması lazım aksi halde eritiyor koku yapabiliyor ! eklenen lambalar mevcut lamba uçlarına paralel bağlanacak., Sadece tek tarafa bağlansa oluyor tekrar denedim ve sağ tarafatakine bağladım.

Lambanın üzerini siyah makaronla kapladım fakat bir müddet sonra hafiften koku yapıyor tavsiyem diğer resimdeki gibi plaka aydınlatmamın üzerine yapıştırın ve lamba açık kalsın ısısı dağılsın.
aşağıda resimler.

plakalık lambası




PLAKALIK.JPG








ve sonrasında beyaz ledler arıza ığı yakmadan ışıl ışıl yanıyor.
 

Ekli dosyalar

  • PLAKALIK.JPG
    PLAKALIK.JPG
    11.7 KB · Görüntüleme: 108
mk2 leonun arka plakalık lambaları bu resimdekiler, sağ sol iki adet var. lambanın sağdan tırnağını kastırarak çıkıyor bizim araçlar yani üstadım. :)

Eywallah Paşam Canlıda gördük zaten.. Güle güle kullan :eek:key:
 
arkadaşlar daha önce plakalıklara led ışık taktığımdan arıza ışığı yaktığı için kendi uğraşlarım sonucunda 5watlık lamba ekleyerek arıza ışığını söndürmüştüm. vagcom'la plakalık lambasının watı ayarlanarak taktığınız ledler arıza ışığı yakmıyor artık ben yaptırdım, vagcomu olanlar biraz araştırırsa bulunabilir buişin ticaretini yapan radyo teyp servisinde ben yaptırdım.
 
Geri
Üst Alt