Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

plakadan profil bulma

ofb37

Kayıtlı Üye
Katılım
30 Haz 2011
Mesajlar
997
yolda görüğümüz scw üye otombillerinin plakalarını bi arama motoru sayesinde kişinin profiline yönlendiren bir sistem olsa?ve o şahısta böylece görüldüğünü bir bildirim ile ile alsa çok mu zor olur:)
ya da varda ben mi bilmiyorum?
 
daha önceden bulunabiliyordu ama güvenlik gerekçesi ile yöneticilerimiz tarafından kapatıldı... eskiden google da bile plakayı yazsan bizi rahatça bulabilirdin... ama dediğim gibi bir nevi güvenlik açığı olmuş oluyor... kişisel bilgiler herkese açık oluyor bu anlamda..

trafikte görülen kişileri ve plakaları alttaki konuda belirtiyoruz zaten..
http://www.seatclubworld.com/sohbet...rdunuz-mu-2011-a-7582/index51.html#post388235
 
interaktif olarak değilde program olarak veya asp(oda interaktif ama olsun google dan ve (scw ye özgü kullanıcı adı şifreyle giriş yapılarak) bağımsız tutulabilir olarak yapılabilir. bir database oluşturulup plaka ad soyad yaşadağı şehir yazılabilir ayrıca.1 tane bölüm konulup kişi en son nerdeydim yerini kendi doldurabilir veya başkası onun adına en son nerde gördüm diyip en son gördüğü yeri yazabilir

biraz karışık yazdım galiba ama yapımı basit
 
artık teknik detay neyse orasını bilemem.aslında bunu sadece plaka olarak sınırlamamak lazım.örnekler çoğaltılabilir.
 
Geri
Üst Alt